• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeğim neden böyle yapıyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

fiko

deniz'in annesi
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
279
0
96
43
Ankara
kızım 7 aylık son 4 gündür tuhaf mimikleri var.ağzını büzüp gözlrini kırpıştırıyor.anlam veremiyorum.bazende çenesini ileri itip kasıyor.endişe ediyorum aynı durumla karşılaşan veya yaşayan varmı?senağlama

ozaman sen yürüdüğünde de endişelenirsin :) cocuk bu hareketleri normaldir.hasta olmadıktan sonra dert etme bunları

Bebeklerin tipik çirkin ol hareketi ise yaptığı, benim bebeğimde yapıyor. Bunu genelde yutamadığı veya burnu tıkalı olduğu zaman birde biz çirkin ol dediğimiz zaman yapıyor

benim oğlum 11.5 aylık oda bazen tuhaf bakıyo gözlerini kırpıştırıyo bende telaşlanıyorum bebeklerde oluyo galiba böyle şeyler

fiko benim kizim her hafta yeni bisey yapiyo ve biz hep doktorunu aramak zorunda kaliyoruz,bi ara isaret parmagiini orta parmagina dolayip dakikalarca oyle birakiyodu,biberonunu icerken bile oyle iciyodu sonra onu unuttu,suratini tuhaf sekillere sokmaya basladi bebeklere cirkin ol diyince yapar ya aynen oyle,,sonra onu unuttu alt dudagini disa dogru buzmeye basladi,,simdide agzini durduk yere kocaman aciyo ve kapamiyo,,her sferinde telaslaniyodum artik alistim,kendine gore biseyler yapiyo,,haftaya ne yapcak diye merak edip bekliyoruz,, bence takilma bu kadar ,,

bizimkinin de her gün yeni bir huyu çıkıyor,bi gün dudak emiyor,ertesi gün sinir harbine girip kendini sıkıyor(kıpkırmızı ve kaskatı kalınca korkudan öldürüyor)..bazı gün sadece tükürük çıkartma mücadelesi verip ağız hareketleri yapıyor,alıştık artık.. :) meraklanma derim..

Back