bebeğim ne biberonla ne kaşıkla hiç birşey yemiyor

cancan44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2012
22
0
36
Malatya
merbalar bebeğim pazartesi 4 aylık olacak işe başladım ne biberon ne kaşıkla hiç birşey yemiyor.7 gun oldu hala bi değişiklik yok( aptamil dogumdan itibaren mama,muzlu,pirinçli mamalarından aldım hiçbirini yemedi sma mama aldım onuda yemyo zorla bir kaç kaşık agzına tıkıyomus kayıvalidem terubesi olanlar yardım etsn lutfen...dun bebe bisküvisü alıp benm sutume katmıs vermiş onuda yememiş sut sagyrm onuda almıyo biberon çeşit çeşit aldım almıyo kaşıklada yemiyo

merhaba,

allah analı babalı büyütsün.aynı durumu ben de yaşadım, işe başlamadan önce biberona alıştırmaya çalıştım almadı, iştahsızdı, bir de sık soğuk algınlığı, burun tıkanıklığı, boğazda kızarıklık gibi şikayetlerimiz oluyordu, emme sorunu da yaşadık, kaşıkla da bişey yemedi, çok zor allah kolaylık versin, o aylarda oğlumun kilo alımıda azalmıştı. İşe başlayınca bakıcı sürekli biberon teklif etti, süt sağıp bıraktım aç kaldı bir kaç gün mecburiyetten, şimdi biberonun akış hızını biraz artırdık, süte cicibebe ekledik, ek gıdalarda hergün farklı bir şey denedik, bi şekilde az az da olsa alıyor, merak etmeyin bebek yeni düzene alışmak zorunda kalacak, siz biraz sakin davranın, siz stres oldukça hiç bir şey yemez, mecbur kalınca alıyorlar, geçecek bugünler...

bugun doktora göturdu eşim hiç kilo almamıs zayflamıs işe başlayalı 3 hafta oldu(( kac çeşit mama aldık cici bebeyide anne sutuyle karıştrıp vermeye çalışıyormus onu da yemiyo napcak bilmiyorum cok kötuyum suan

Merhaba Canım ;
Benm bebeğimde emmek istemedi sütüm varken bende sağdım biberonla vermeyi denedm olmadı , kaşıkla denedim olmadı.1,5 ay sonra kaşık yemeklerine falan alıştı yani 5,5 aylıkken ekgıdaya geçtim . Şuan emziriyorum+ekgıda. Sen üzme kendini belliki çalışmak zorundasın. Alışır yakında ekgıdaya da geçersnz . Benm bebeğim kaşık mamalarının hiçbirini yemedi belki muhallebi yer sen,nki. Benmkisi muhallebi y,yordu kaışık maması yemiyorken...

inşallah yer bu hafta 4. haftamız işe başlayaı bir ilerleme yok ek gıdaya gecin doktor dedi.ona yavastan gececz hayırlısı atık

İnşallah yememe sorunu düzelir.

Ablamın Yunus adında dünyalar tatlısı bir erkek çocuğu var. Daha dört aylıkken bizde kaldı. Yeminle söylüyorum bir ay bizde kaldığı için inandım. Yoksa hayatta inanmazdım. Bu çocuk sudan başka bir şey yiyip içmiyor. Bir ay boyunca bebe bisküvisi ve süt verdik Onu da ağlayarak kustu. Anne sütünü de istemiyor. Ama çocuğun yanakları dolu dolu. Eti butu yerinde. Gastroentrolojiye götürdük. Doktor, Allah aşkına benlen dalga geçmeyin, bu çocuk mu yemiyor dedi. Bence enerji akıyor bir yerlerden yada biz uyuyunca sürünerek mutfağa gidip bir şeyler atıştırıyor olabilir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…