• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim beslenmek istemiyor...

ben de aptamil ve milupa ile beslenmiş annesinin sütünü içmemiş bir bebekmişim.
kilom hep düşük oldu
25 yaşına geldiğimde ideal kiloma ulaşabildim ancak
çocukken çok çırpıydım :)
ama her şeyim turp gibi biraz boydan kısa kalmışım o kadar.
çok üzülmeyin, bulunur bi çaresi. sürekli aç kalacak değil ya...
Genetik mi acaba benim eşimde bebekken hiç yemezmiş annesini emmemiş şimdi tencereleri yicek iri yarı bi adam

ah cnm ya çok üzüldüm ALLAH yardımcın olsun bende bebeklerimden çok çekmiştim çalıştığım için hemen memeyi bıraktılar biberona alıştılar yeri geldi biberonuda reddettiler ama yapcak bişey yok öyle yada böyle acıkınca mecburen alıyor.sen üzülme üzüldükçe sütünde çekiliyor zor zor çocuğun oluyor ama onu büyütmek hem sabır istiyor hem güç..

kızım 3 aylıkken aynı şeyi yaşadım, tam 1 ay boyunca sadece uykuda emdi, uyanıkken ne meme ne biberon almadı, 1 ay sonra normale döndü ve o 1 ayda kilo kaybı da oldu, kızımın amcası pediatrist, kesinlikle zorlama, ek gıda ya da mama vermeye çalışma, bırak uykuda emsin, açlıktan ölmez, bir süre sonra normale döner dedi ki öyle de oldu.

Ek gıda için erken değil mi ???
Sakın öyle bir hata yapma.ne ek gıdası iki aylık bebeğe.ne midesi ne bağırsakları hazır değil böyle bir şeye.sindirecek enzim bile daha yok sindirim sisteminde.sana bu tavsiyede bulunan arkadaş ta çok bilmiş gibi konulmasın,çok sinirlendim bilinçsizce yorum yapanlara

canım benim o kadar memeyi seven 4. ayda memeyi reddetmişti .sadece uyuyrken alıyordu. dört bes aylıkken olurmus bir ay sürdü geçti.seninkide geçici bi durum olabilir.
aç gezdim diyorsun olurmu hiç walla ben yediğin yemekle sütün kalitesinin arttığına inanlardanım. sen şöle etsulu tavuk sulu çorbalardan iç bakalım sütün lezzetlensin.
endişelnem geçer inşallah.

Sizi tebrik ederim benim bebişim gibi hiç mi yemiyordu ? Enjektör zor olmadımı?
Nasıl beslediniz inanin ne bi yere gitmek nede biri gelsin hiç istemiyorum..
Tam 40 gunluktu ne meme ne mama istemedi kasikla cok zor oldu ancak enjektor daha kolay geldi bana sagdigim sutun yada mamanin altina sicak su koydum oyle verdim.uyurken biberon alirdi ancak uyanikken asla istemezdi.tim markalarin mamasini biberonunu dendim olmadi.bazi cocuklar gercekten istahsiz oluyor benim kizim gibi mesela su saat oldu oglen yemegi yediremedim.sonuc mu sinirleri iflas etmis 2.5 yillik taze annelik heyecanina ofke sinir krizleri golge dusurmus hayal kirikligina ugramis bir anneyim

Sigara iciyormusun veya acı baharatlı falan yiyomusun belki sütun tadını beğenmiyor bol bol tatlı ye cikolata falan ye bakalım emecekmi geçen bir Dr tv de bi kadına bunları önermisti sende dene

Ek gıda aman ha denemeyin. Benim oğlum şimdi 1 yaşında ama biz de gazdan çok çektik 7,5 aylıkken artık benim yardımım olmadan gaz çıkarıp rahatlatayabilfi ama o süre kabus gibiydi :( 6. Aya kadar emdi ama ek gıda ile beraber bu sefer de kusma başladı ve reflü tedavisi ile geçti çok şükür. Size tavsiyem çocuk de umuz ilgilenmiyorsa bile bi çocuk gastroentroloji Dr una gidin mutlaka. Çok geçmiş olsun

evet ne demek ne alaka.biz de geçtik o yollardan ve hala yaptıgım hataların pişmanlığını yaşıyorum
çocuk bir yaşında olur ne bilim daha büyük olur.
2 aylık bebek aç bırakılırmı . sütten memeden soğur. uyanıkken emmiyorsa uyurken emzirsin. her bebekde oluyor bu dönem.

çocuk bir yaşında olur ne bilim daha büyük olur.
2 aylık bebek aç bırakılırmı . sütten memeden soğur. uyanıkken emmiyorsa uyurken emzirsin. her bebekde oluyor bu dönem.

öyle olmuyor maalesef.biz anneler acıkmadan zorluyoruz.acıkacak başka yolu yok.gerekirse 24 saat almasın alacak.sonunda pes edecek.ben aynı seyleri yaşadım.amuda kalkıyordum emzirmek için.denemediğim pozison kalmamıştı.ne biberon ne kaçık.sürekli başındaydım.aç bırakmalıymışım.1 hafta bu şekilde uğraşmalıymışım.sonuda olan bana oldu hala emziren birini gorunce ağlıyorum

Bebeğimin reflüsü olduğu kesinleşti
Reflü denince kusmak akla gelir... Ama bizim koşmamı hiç yok denecek kadar az
Ama kesin Reflü ... Reflü konusunda uzman bir çocuk doktoru bulucam araştırma yapıyorum şuan

Bebeğimin reflüsü olduğu kesinleşti
Reflü denince kusmak akla gelir... Ama bizim koşmamı hiç yok denecek kadar az
Ama kesin Reflü ... Reflü konusunda uzman bir çocuk doktoru bulucam araştırma yapıyorum şuan
çözümü var yazık yavru emdikçe midesi yanıyor demekki bak ben yetişkinim reflüm var bana süt dokunuyor..çok ilginç dimi...eğer ki mama olayına geçerseniz yani doktor derse aklında bulunsun laktozsuz süt kullan ;)

Dik pozisyonda mama icirin hatta babasi tutsun siz icirin bittikten sonra bir saat kadar yatirmayin gazinin ciktigina emin olduktan sonra yatirin gecmis olsun benim oglumda bebekken cok kusardi cok zor iyi bilirim allah kolaylik versin size

Off off yeni anneyim,
Minik bi kızım var ilk 30 hün hersey iyiydi ve birden gaz sancıları ağlamalar başladı işte o Günler'de bebişim beslenmek istemedi...
Gaz yapan besinlerden uzak durdum(aç gezdim)
Zinco/ nurse hursey Kullandım
Hakiki zeytin Yağı ve acı elma Yağı ile masaj taptım( karnına topuklarına )
Sıcak tuttum vsvs

Şuan gaz bitti ama bebeğim o günden beri beslenmek istemiyor... Bi ayda 200 gr almış .. Doktor kilo takibine başladı ...

Beni uyanıkken emmiyor gece uykusunda emerse emiyor..

Yoksa çok ağlıyor
Mama yemiyor öoğunlukla çöpe gidiyor ,
Aptamil
Aptamil ha
Aptamil conformil
SMA gold
Kullandım
2 biberon değiştim
Avent ve Dr browns

Sütümü sağıyorum onuda içmiyor

Ne yapıcam bilmiyorum bana yardım edin
Ha bu arada doktora gittik kan tahlili idrar herşey güzel vitamin başladı polivit.. Reflğden şüphelendi ... Nasıl beslemeliyim akıl akıldan üstündür ... :KK43:
benim oğlumda uykusunda emiyor,,, onun için 3 aylık olduğundan beridir yanıma aldım,, gece beraber yatıyoruz sabaha kadar emişiyoruz,,, gündüz uyanıkken çok az emiyor,,,
ama kilosu iyi,, şükür,,,
birde sütünün aromasını değiştiren şeyler ye,, soğan kavurması, muz, rezene çayı,, dereotu tohumu,,
bu arada kafei ve çikolatayı çok tüketme,,,

Back