• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeğim müziksiz uyumuyor..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ENDEM_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2011
198
1
66
İstanbul
selam kızlar.oğlum 9.ayına girmek üzere.ilk aylarında sesten çok etkilenmiyordu.fakat 5-6 aylık olduktan sonra ses olan ortamda ne yaptıysam uyutamadım.sonra müzikle sakinleşir diye düşündüm..aklıma ilk gelen barış manço gülpembe oldu :))fakat bu da tek başına çözüm olmadı.etrafta tık ses istemiyo.ve uyuduğu müddütçe 3 saat dahi olsa gülpembe çalıyo..onu duymaya alıştı ninni gibi o çaldıkça uyuyo kapatınca 5 dakika içinde anında gözlerini açıyo uykusunu almamış oluyo huysuzlanıyo vs...başka müzikte imkanı yok uyumuyo.birtek arabada değişik müzik çalarsa uykuya dalıyo..aylardır gülpembe dinliyorum bıktım :):):)benim durumumda olan var mı yada kaç kişi var merak ettim doğrusu.

Son düzenleme:
mrb canm
seste uyuyamama bence huy.biraz bu konuda empati kurmak lazım.alışkanlık değil bence.bende hep oğlumu müzik açıyorum.2 ay öncesine kadar bnede kayahan ninni çalıyordum.sonra şimdi dönencesinn müziğini açıyorum.bi süre çalıp kendisi kapanıyor ve oda uyumasına devam ediyor.bence senn bebeğinin diş gibi başka bi sorunu vardr uykusu hafiftir ondan uyanıyordr.

sese çok aşırı duyarlı anlatamam sana..alıştırmak için neler yaptım nafile uyumadı sesli ortamda.gece uykusu falan çok güzel maşallah ama gündüz müzik çalmazsa 2 saat yerine yarım saat uyuyo sonra başlıyo huysuzluk..mecbur çalıyorum gel gör ki içim dışım gülpembe oldu :) biz hiç diş problemi yaşamadık çok şükür..anlamam bile dişinin çıktığını.anlayacağın eve kapattı beni :)neyse uyusunda büyüsün gerisi önemli değil:D

aynı benım kızımda boyle cıt sesten uyanır.
bazen cok sıılıyorum tam onun uyudugu zaman ıs yapayım bulasık yıkayım dıyorum ama azcık ses olsun hemen uyanıyo ev tamamen sessız olması lazım
bebbekler arabayı sevıyo bızımkıde arabada muzıkte uyuyor.
bazı bebekler boyle sanıırm kus uykulu dıyoruz bız sııznkıde oyleymıs..
evde esımle hayalet gıbı dolassıyoruz
esım bazen kızar huzur evı gıbı oldu ev sessız sessız dıye ama napıım uyusun uykusnu alsında derım yapcak bısey yok.

Benim şımarık oğlum da tuttu fırlattı kalbimi yi duyunca sakinleşiyor. Hatta çoğu zaman onunla uyuyoruz. Biz de bıktık aynı şarkıdan:) İşin enteresan yanı bunu farkettiğimizde bu şarkıyı daha önce dinlediğimi bile farketmemiştim:) Tarzım da değil:)
Arada da dandini çalıyoruz, o en azından ninni:)

aynı benım kızımda boyle cıt sesten uyanır.
bazen cok sıılıyorum tam onun uyudugu zaman ıs yapayım bulasık yıkayım dıyorum ama azcık ses olsun hemen uyanıyo ev tamamen sessız olması lazım
bebbekler arabayı sevıyo bızımkıde arabada muzıkte uyuyor.
bazı bebekler boyle sanıırm kus uykulu dıyoruz bız sııznkıde oyleymıs..
evde esımle hayalet gıbı dolassıyoruz
esım bazen kızar huzur evı gıbı oldu ev sessız sessız dıye ama napıım uyusun uykusnu alsında derım yapcak bısey yok.

güzelmiş kuş uykulu tabiri :)misafir gelince napıcamı şaşırıyom bütün günümü berbat ediyo..çıt ses olmadan otururmu millet.ee ses oluncada benimki uyanıyo.çok zor bu kulağı keskinleri uyutmak:) kuzenim zilini sökmüştü...benimde aklımdan geçmedi değilk yani:D

Benim şımarık oğlum da tuttu fırlattı kalbimi yi duyunca sakinleşiyor. Hatta çoğu zaman onunla uyuyoruz. Biz de bıktık aynı şarkıdan:) İşin enteresan yanı bunu farkettiğimizde bu şarkıyı daha önce dinlediğimi bile farketmemiştim:) Tarzım da değil:)
Arada da dandini çalıyoruz, o en azından ninni:)

tuttu fıralattı benim oğlumu da oynatıyo öyle bi etkisi var galiba :D

Back