Bebek Beslenmesi Bebeğim memeyi uyanıkken kabul etmiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

hasalm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2020
1
0
1
31
Bebeğim 3.5 aylık. Yaklaşık 10 gündür parmak emiyor ve öyle uyumak istiyor. Halbuki önceden memede emerek uyumak isterdi. 3-4 gündür de memeyi emmek istemiyor sadece uykuluyken besleyebiliyordum. Buna bi çare bulmak için buraya geldim ve herkes muzdarip durum vahim dedim. Dün şöyle bir yöntem denedim; delikli plastik meme uçları var doğumdan sonra yara olmasın diye almıştım. İlk önce #beyazses denilen bebeği rahatlatan bir yağmur sesi açtım daha sonra benim de yanına yatabileceğim bir yastığa yatırdım plastik meme ucunu takıp o şekilde emzirdim ağzına süt gidince emmeye devam etti. Biraz emdikten sonra plastik ucu çıkarıp öyle devam ettim. Şimdi o uç olmadan sadece yağmur sesiyle yastıkta emziriyorum. Uyanıkken ancak bu şekilde emiyor şimdilik. Memeye yeniden alışınca kucakta da emzirmeye başlıcam yavaş yavaş. Ben erkenden müdahale ettim inşallah memeyi bırakmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…