BEBEĞİM MEMEYİ UNUTTU

glzrbzsln

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2024
2
1
23
Merhaba arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz ben ne yapacağımj bilmiyorum. Bir aylık bir bebeğim var ilk on beş gün anne sütü ile emzirdim ama ondan sonra sağlık sorunlarım nedeniyle mamaya geçmek zorunda kaldım ama geçici bir süre. Bebeğimin memeyi unutmasindan korkuyorum. Unutursa tekrar hatırlar mi yoksa meme reddi yaşayabilir mıyım?

Canım stres yapma unutma gibi bir durum yaşıycağını sanmıyorum ben annemi hiç emememişim ama yinede annemi çok seviyorum darısı başıma diyeyim

Evet biraz unutur, tekrar başlarsan bıraz zorlanır bı süre yadirgar inşallah tekrar alışır, sütünüzde azalır emzirmiyorsaniz kesilir sağlıyor musunuz ki devam etsin süt üretimi diye, iki gün bile emzirilmese bı sasiriyorlar ögürür gibi boğulur gibi oluyorlar, hayırlısı olsun hakkınızda, daha küçük ya inşallah unutmaz, yeniden alışır

Sanki emiyor gibi Sağım yapın 2-3 saatte bir 15 20 şer dk. Mamayi da kaşık biberonla veya siringayla verirseniz ve bu sürede kısaysa unutmaz inşallah döner memeye. Biberondan uzak durmaya çalışın. Siz sağlığınıza önem verin . Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…