bebegım mememı almıyor,moralım bozuk lutfen okuyun cevaplarınızı beklıyorum

canım senın kullandıgın manuelmıydı yoksa elektrıklı olan modelımıydı.bana bır yazarmısın galıba ıkıncı pompayıda alıcam bu gıdısle

canım ben aventın manuel aldım ama gayet guzel hem ben elektırıklılerın sutu azalttıgını duydum ne kadar dogru bılmıyorum ama benım kullandıgım da 10 dk koca bıberon cıkıyor yanı kullanıslı tavsıye ederım resmını bulursam koyucam buraya canım

ınternetten buldum resmını ıkı bıberonlu dımı

cok sagol arkadasım denıycem tarıflerını

canım sütün yüzde 90 ı su bu yüzden bol su iç.inat et ve emzirmeye devam et cünkü emzirdikce hormonlar uyarılır ve süt yapımına gecilir biberon verme eger illa ac kalıyo diyorsan kasıkla ver biberonu unutsun sonra memeyi alacaktır.kesinlikle devam et derim.

Son düzenleme:
bence de bebek uyurken ver.benim de öyle oldu kızım üç aylıkken.uyurken verdim.doktoruna gittik aç bırak dedi iki gün.ben de aç bıraktım.iki gün sonra aldı ve şimdi sekiz aylık hala alıyor.ama sıkma canını.gerçekten moral çok önemli süt konusunda.bebeğine bol sütlü ve sağlıklı günler diliyorum.

keri 34 nasil gidiyor canim durumda bir degisiklik varmi bebegin emiyormu sütün arttimi? bide canim emzirmeden önce gögüs ucuna sekerli bir sey sür ben kizima gaz icin bir damla almistim oda cilek aromali ve tatliydi emzirmeden bir damla sürüyordum oda tadi güzel oldugu icin emiyordu 3,4 dakika sonra bagiriyordu ama alisti sonradan....

sagıp vermeye calısıyorum canım,hala pek gelısme yok.gecen gece yemek ıcın uyandı uyku sersemıydı bende mememı verdım bır ıkı cektı anlayınca mıdesını bulandırdı.dun gunduz denedım agzına bıle sokmuyor.ben bastırınca agzına agzını kapatmıyor bu sefer.sutum hala yok gıbı ama olanı alabılse oda yetecek.ilk baslarda ne guzel hem mememı hem bıberonu alıyordu cabuk ogrendı ısı bol gelenı alıyor sımdı

canim sen vazgecme!!!!!! israrla memeyi sok agzina ben iki hafta ne cekmistim artik pes ediyordum ama anne sütünün faydalarini okuyunca tekrar basliyordum kizimla savasa.....dahada olmassa sütünü sik sik sag ki artsin hic olmassa yine emmesede anne sütü almis olur.insallah emmeye baslar tekrar.

Emzirmek psikolojik açıdan tabiki daha iyi ama madem biberonu tercih ediyo sende sütünü sağ ve biberonla ver.Neticede anne sütü.Oda sıcaklığında 2 saat buzdolabında 24-48 saat saklıyabiliyosun.Çalışmaya başlıyınca nasıl olsa sağıp vericez.

meraba keri34
kızım suan 4.5 aylık ve ben bu sorunu 1 aydır yasıyorum ama ben uykuya dalınca birde uykudan uyanınca hemen veriyorum uykusu acılmadan emiyor uyanıkken asla emmiyor amaaaaaa son 1 haftadır tam olarak düzelmesede gelişmeler var şimdi uyanıkkende emiyor.bana geçiçi oldugunu söylemişlerdi haklılarmış. bu arada dr kilo alamadıgı için mama vermemi söyledi bende biberonla mamaya başladım günde 2 kere. şimdi ikisinide emiyor.
Sana tavsiyem savaşmayı bırakma çok zor bi dönem ama geçecek Allahın izniyle kolay gelsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…