- 30 Haziran 2007
- 1.488
- 12
- 38
canım senın kullandıgın manuelmıydı yoksa elektrıklı olan modelımıydı.bana bır yazarmısın galıba ıkıncı pompayıda alıcam bu gıdısle
canım ben aventın manuel aldım ama gayet guzel hem ben elektırıklılerın sutu azalttıgını duydum ne kadar dogru bılmıyorum ama benım kullandıgım da 10 dk koca bıberon cıkıyor yanı kullanıslı tavsıye ederım resmını bulursam koyucam buraya canım
cnm bol sıvı al..ceviz bulgur yebak sana 2 tarif bizim burada kabaklı aş yaparlar..ama böyle sütü arttıran bişey görmedim...bir dene...kabakları küçük küçük doğra..önce soğanları kavur yağda sonra sallça tuz tozbiber..ardından kabakları at sonra kısık ateşte pişsin o...sonra 2 bardak kaynarsu dök..bi taşım kaynasın..bi kase bulgur..suyunu çeksin..biraz cıvık olucak..hem çok lezzetli ve süt yapıcı..birde soğanları halka halka doğra..zeytinyağında ocakta çevir..üzerine bir yumurta kır.ama bol soğanlı olucak...bunun birini öğle birini akşam yap birde üzüm kompostosu yap iç cnm..birde ben öyle yapıyorum..hher saat başı bir bardak su iç..büyük bardak..bir dene bakalım..eminim işe yrıyacaktır...
keri 34 nasil gidiyor canim durumda bir degisiklik varmi bebegin emiyormu sütün arttimi? bide canim emzirmeden önce gögüs ucuna sekerli bir sey sür ben kizima gaz icin bir damla almistim oda cilek aromali ve tatliydi emzirmeden bir damla sürüyordum oda tadi güzel oldugu icin emiyordu 3,4 dakika sonra bagiriyordu ama alisti sonradan....