Bebeğim mama içmiyor kızlar aç uyudu

Selin demirci

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2021
93
27
18
25
Kızlar bebeğim 5 ay 10 günlük

Mamasını dün gece 1 de içirdim öğlen 11 de de ilk mamasını verdim yarısında ağlamaya başladı istemiyor diye dedim herhalde doymuştur öğlen 16 gibi denedim yok içmedi kaşıkla vereyim dedim eğer biberon istemiyorsa diye öyle çok güzel içti mamayı 60 cc falan kaldı geriye 20.30 da tekrar verdim biberondan içmek istemedi kaşık ile yine içti yarısını kalanını da 21.00 da denedim öyle içti neden olabilir sizce bu durum neyden kaynaklı çocuk dr ona götüreyim mi

Canım alttaki dişleri iyice sivrileşmiş Yani evet sertliği falan belli oluyordu Ama şimdi iyice sivri sadece damağı yarmamıştı acaba ondan mı diye düşünüyorum

Merhaba mamanın tarihine bakın açtıktan sonra 4 hafta olması lazım tüketilmesi için. Biberonun akışkanlığını kontrol edin. Bebeğin burnu tıkalı mı serum fizyolojik ile açın. Ek gıda yok sanırım bazen 5. Aydada başlanıyor o yüzden sormak istedim belki toktur?

Merhaba bizde de aynı durum var 2 bucuk aylikken başladı 5 gün sonra 5 aylik olacağız mama reddi var almadığımız mama kalmadı içsin diye ama günde en fazla Br kez 90 cc icirebiliyoum. Doktoru mecburuz erken ama dedi ve dut özü bekletti mamalara o skeild biraz içmeye başladı. Ama biberon akışı bizim yavaş. Ve ortaya geçmem gerektiğini anladım çünkü bibeornu ağzına alıyor tam içecek vazgeçiyor. İsterseniz sizde bir biberon akışını kontrol edin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…