Bebeğim kucaklarda...

aTcI

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2010
116
12
98
İstanbul
Anneler merhaba... benim bebeğim beş aylık ve ben eşimin akrabaları veya benim akrabalarımın Bebeğimi kucağına almasına çok engel olmuyorum, bebeğim daha sosyal olur die düşünüyorum ama sizce vermemelimiyim ? Çünkü sonuçta herkes çokta bilmiyor bebek tutmayı hemde aslinda herkes öyle temiz de değil...benimde içim gidiyor aslında ama bebeğim başkalarıyla etkileşime geçsin die tutuyorum kendimi :/

Merhaba
Oglumu dunyaya getirmeden evvel ben de aman kucaga alismasin derdim ve kimse kucaginA almasin derdim. Ama malesef oglum çok gazlı bi bebek olmasindan ve de her iki tarafın da ilk torunu olmasindan dolayi kucaga alıştı. Su an dort aylık ve kucaktan inmiyo. Dogdugu ilk gunden beri de surekli kalabalığa cikardim
Hatta daha bir aylikken usutmustu dr.u kesinlikle kalabalığa cikatma demesine ragmen kirk mevludu oldu ve elden ele dolaştı. Sonuç: oglum kimseden yabancılik cekmiyo, herkesin kucagina gidiyor vr gulucuk atıyor herkese. Tabi ki herkesin de kucagina verilmez ama cocugun sevgi dolu bir ortamda büyümesi de cok onemli. Cok fazla sakinilan bebekler de yabani kalabiliyor. Örneklerini çok duydum. Başta ben de karşıydim ama baktim oğlum kucaga alıştı sonrasında koyverdim Allahin izniyle hicbir şey olmadi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

peki suan nasıl acaba bebeğiniz hala memnun musunuz
çünkü benim ki 8 aylık ve hala kucaktan inmiyor hatta emeklememesini de buna bağlıyorum

kalabalık içinde büyüyen kucaktan kucağa gezen bebek daha mutlu daha sosyal olur, daha çabuk gelişir bence.
yani imkan varsa böyle olması daha iyidir. bebeklerin en sevdiği şey sevilmek okşanmak öpülmek bırakın sevsinler bundan güzeli var mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…