• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim kucağa çok alıştıı napıcammm

zinedila

Çok şükür bin şükür ❤❤❤❤
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2007
6.275
1.584
173
39
kızlar oğlum kucağa çok alıştı kucaktan başka yerde uyumuyo uykusu gldimi gezmek istiyo evin içinde oturunca başlıo ağlamaya temin mafetti bizi çok uykusu war uyumuyo gezmek istiyo belim ağrıo artık gezdirmekten zar zor uyudu ağlamaktan gözleri şişti kucağımda sallayarak uyutuyorum ayağa alıştırmak istemedim nasıl vazgeçiricem sizlerinki nasıl uyuyo kucaktan vazgeçirmek için napmam gerekiyor yardımmm cumada izmire gidicezz inşallah orda huysuzluk yapmaz burnumdan gelmese barii:a015::a015:

Vala canım benimki de aynı.Kucağa almak bile fayda etmiyo bi de gezeceksin oturdu mu açıyo gözlerini hemen.Belim ve bacaklarımın ağrısından duramıyorum bazen.Bi de ben işe başlıcam yakında.Bakalım nolcak...

2.5 aylık cnm 15 inde 3 olucak

valla benim kız da sadece sallayarak uyuyo hatta 1 saat 2 saat salladığım bile oluyor benimde ayaklarım ağrıyor artık sallamaktan o kadar sallamaya değse bari uyuduğu sadece 20 dk en fazla 30 dk :(( bazen keşke kucağımda uyusa diyordum bende ama sanırım oda zormuş.uykusu geldiğinde bağırıyor ağlıyor kucağımda gezdiriyorum nafile.benim bildiğim bebek dediğin uykusu gelince neresi olursa olsun uyur.allah kolaylık versin bebek büyütmek çok zor ama bir o kadarda harika

benim kızımda 2.5aylık aynen kucağa çok alışmıştı hep kucak hep kucak istiyordu alışmıştı annemlerde kalabalık olduğu için herkes kucağına alıyordu ama evde ben eşim işe gittiğinde yalnız başıma kaldığım için bende çok aşırı yoruluyordum.emziği tutmamıştı başta zorla emziği tutturdum.yatırıyorum kanepeye emziği veriyorum öyle öyle biraz alıştı artık ağlamadığı sürece almıyorum kucağıma ama alıştıda artık bıraktığımda yatıyor kendi halinde ama başında biri olursa onunla konuşursa.yatıra yatıra alıştırdım yani..allah kolaylık versin vallahi çok zor oluyor kucakta.kucağımda taşımaktansa ne yapayım yatırıyorum onunla konuşuyorum.ayrıca ben ayakta sallamaya alıştırdım kucakta sallamıaktan bence daha iyidir

Back