• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim kucağa çok alıştıı napıcammm

benim bebegim de kucagi cok seviyor. herhalde kucak sevmeyen bebek yoktur. ben de kiyamiyorum aglatmaya ve butun gun kucakta gezdiriyorum. bel agrisina soyle bir cozum buldum: sling diye kumas var ona sarip kendime bagliyorum. boylece tasimak rahat oluyor belim agirmiyor: sling porte-bébé
hafif esnek kumastan kendiniz de yapabilirsiniz. nasil baglanacagi internette var. ellerim bos kaldigi icin hafif ev islerini de yapabiliyorum. mesela su anda ben yazarken bebegim kucagimda uyuyor.
kendi kendime dedim ki " bebegim kucaga alisirsa alissin. her agladiginda alacagim, uzmeyecegim cocugumu" sonucta ilk yil boyle sonra yuruyup oynayacak. daha buyuyunce de ben sarilmak istesem de o istemeyecek(hele de erkek cocuklari:))

DSÖ bebeklerin işk aylarda maksimum ten temasında bulunmasını ve kucaklanmasını kesinlikle oneriyor. bahsettiğiniz urunler bu linkte de var : Slingler Sanal Bebek Mağazası

sitenin sahibiyim. slinglerle ilgili sorusu olana seve seve yardımcı olurum

bizde de ayni sorun var.oglum 2 bucuk aylik.nette cözüm ararken yazistiklarinizi okudum.bizimki daha 3 gündür böyle.kinaydi dügündü derken 3 gün üst üste herkes kucakladi.hayir da diyemiyorsun kimseye.sonra cenemesini ben cekiyorum o ayri.simdi ne yemek yiyebiliyorum ne de evi temizleyebiliyorum.tuvalete gitmek bile zorlasti ya..emzirirken yada yürüyerek uyutuyorum.yatagina yatiriyorum 10 dk.sonra ciglik atarak uyaniyo.uyanikken de zaten yatagina yatiracagimi anladigi an aglamaya basliyo..aglarken biraz sabredeyim almayayim alissin dedim.yok o da olmuyor.boguluyor yavrum nefes alamiyor.bende buna dayanamiyorum malum.baska cözüm yolu yokmu kizlar ya??

bizde de ayni sorun var.oglum 2 bucuk aylik.nette cözüm ararken yazistiklarinizi okudum.bizimki daha 3 gündür böyle.kinaydi dügündü derken 3 gün üst üste herkes kucakladi.hayir da diyemiyorsun kimseye.sonra cenemesini ben cekiyorum o ayri.simdi ne yemek yiyebiliyorum ne de evi temizleyebiliyorum.tuvalete gitmek bile zorlasti ya..emzirirken yada yürüyerek uyutuyorum.yatagina yatiriyorum 10 dk.sonra ciglik atarak uyaniyo.uyanikken de zaten yatagina yatiracagimi anladigi an aglamaya basliyo..aglarken biraz sabredeyim almayayim alissin dedim.yok o da olmuyor.boguluyor yavrum nefes alamiyor.bende buna dayanamiyorum malum.baska cözüm yolu yokmu kizlar ya??

benim oğluşumda da aynı sorun var 1 aylıkken başladı şu an 4 aylık hala aynı ağlarkende nefesini kesiyor yalnız bırakamıyorum ve benden başkasının kuçağında da durmuyor başka evde de ağlıyor denemeye çalışıyoruz oraya buraya gidiyoruz ama sonuç hep aynı erkenden eve dönüyoruz oğlum ağlamaktan kızarmış bir şekilde ne yapacam bilmiyorum doğum iznimi uzattım ama 11 haziranda başlamak zorundayım ne yapacam bilmiyorum bana da yardımcı olun

Merhaba arkadaş lar buraya bunları yazan hanımlarin yavruları kocaman oldu masallah :) belki de abi abla oldular :)
Aynı sorun bende de var bebeğim 4 aylik aglatamiyorm kiyamiyorm ilk bebek ya hani ilk gözagrisi :nazar::KK200:
Belim çok ağrıyor hiç bir is yapamıyorum çok zorlanıyorum düzelir mi acaba yaa sadece kucakta uyuyor yatağına koyunca uyanıyor naapmaliym böyle olan bebekler düzeldi mi uykulari düzene girdi mi lutfeeennnnn anneler yazar misiniz :KK43:

Back