• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim kucağa çok alıştıı napıcammm

zinedila

Çok şükür bin şükür ❤❤❤❤
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2007
6.275
1.584
173
39
kızlar oğlum kucağa çok alıştı kucaktan başka yerde uyumuyo uykusu gldimi gezmek istiyo evin içinde oturunca başlıo ağlamaya temin mafetti bizikafamçokkarıştı çok uykusu war uyumuyo gezmek istiyo belim ağrıo artık:çok üzgünüm: gezdirmekten zar zor uyudu ağlamaktan gözleri şişti kucağımda sallayarak uyutuyorum ayağa alıştırmak istemedim nasıl vazgeçiricem sizlerinki nasıl uyuyo kucaktan vazgeçirmek için napmam gerekiyor yardımmm cumada izmire gidicezz inşallah orda huysuzluk yapmaz burnumdan gelmese barii:a015:

canım benimkide bir ara hep kucakta evin içinde gezerek uyuyordu.evde kilometrelerce yol yürüyordum.bacaklarım,özelliklede belim ayakta durmaktan çok ağrıyordu.yatağınada yatırınca uyanıyordu.hep kucakta duracak kereta.baktım baş edemiyorum,ayağımda sallamaya başladım,1-2gün istemedi çok ağladı (içim gitti ama ağlattım yavrumu) sonra alıştı.sallarken uyuyor ve öylece yastıkla beraber koyuyordum yatağa.şimdi yastığı bacaklarımın üstüne koyuyorum,üstüne kuzumu yüzüstü yatırıyorum(ayakta sallar gibi değil,her tarafı yastığın üstünde) sırtına ir iki vuruyorum uyuyor mışıl mışıl.kafasını sağa sola kendi çevirebildiği için problem olmıyor yüzüstü yatması.otururkende uyutabiliyorum.yine yastıkla beraber yatağına yatırıyorum.çok güzel uyuyor.tavsiye ederim.birkaç gün yine eskisi gibi kucakta uyumak ister biraz ağlar sonra alışır canımcım...
bu arada iyi yolculuklar canım.umarım gitmeden alışır...

canim benimkide öyle kucaga alismisti .. ne kadar aglarsa aglasin alma kucagina .. yatir besigine salla.. agliyo agliyo ve bir süre sonra yorgun düsüp uyuyo.. bir kac defa böyle olur ..cok aglar ama sonra alisir canim .. cok zor kucakta gezdirmek .. benimde belim kopuyodu.. bebegini aglarken görmek insani cok yipratiyo güzelim ama bi kac defa dayan tut kendini alma .. öpüyorum seni

cnm bende geceleri öyle yapıyordum yatırıyordum hemen uyanıyordu bırakıyordum bende gözükmüyordum ağlıo ağlıo yorulup uyuyodu ama erkek bebekleri ağlatmak zaralı falan diye duydum korkuyorum şimdi ağlatmaya nasıl yaptığını anlatırmısın hilmiyecim doktoruna sordunmu bişi olurmu diye

telşekkür ederim ayerbacım gidicez 1 sene oldu gitmeyeli memeleketimee ahh çok özledim wallahiii bende yüzüstü yatırıyorum geceleride öle bir sorun olmaz herhalde değilmi gün içersiisnde hep sırt üstü yatıo sadece uyurken yüzüstü yatıo rahat edio çok sırtüstü hemen uyanıyo o yüzden öle yatırıyorum

denizcim aynen bende de aynı sıkıntı var :(
annem yanımda diye şimdilik pek koymuyor ama 10 gün sonra gidecek o zaman ne yapıcam bilmiyorum..
bırakayım aglasın desem olmuyor, krize giriyor ve sinirleniyor, bu sefer susturmak için canım cıkıyor :(((

walla hidencim bende izmire gidip geldikten sonra özellikle o zaman dahadaa büyüyecek ağlatıcam alıştırmaya çalışıcam böle cnm çıkıyor bizede günah wallahi eşim akşam geldiğinde artık halim kalmıyor nöbetçiyken hele bütün gün bende kafayı yiyorum bazen zaten ailemden uzağım kimsem yok yanımda tek başımayım çok zorlanıyorum bazen kendimi çok yalnız hissediyorum allahtan eşim çok ii yardımcı oluo çok canım aşkım benim:)

işin zor cnm Allah kolaylık versin .. giderek büyüyolar kollarım ağrıyor ben uzun süre taşıyamıyom walla .. en kısa zamanda beşiğinde sallanmaya alıştırırsın inş..

bebeklerın huyları cabuk degısıyor benım kızımı da baslarda oyleydı sureklı kucak ya da besıkte yarım saat sallayarak uyutuyordum sımdı ıse yatagına koyuyorum 5 dk sonra uyuyor sallamıyorum bıle.arkadasların da dedıgı gıbı baslarda bıraz ağlıyor sonra alısıyor.ve emzık en guzel nınnı kızıma o olmasa zor uyur valla.

cnm benm bebğimde öyle doğduğundan beridir kucağımızda gezmek istiyor etrafa bakmak istiyor uyurkende kucağımızda uyumak istiyor ilk haftalarda zor olmuyodu ama şimdi ağırlaştığı için kollarımız yoruluyor ayağımda sallamaya alıştırıyorum şimdi kucağımda biraz uykusu geldimi ayağıma koyuyorum dalıyor uykuya : ) ama biz çok rahatsız olmuyoruz çok çünkü zaman o kadar çabuk geçiyorki bebeğimiz hızla büyüyor her anın tadını çıkarıyoruz kucağımızda sevgiyle büyütüyoruz

ahhh denizcimm benimkide aynısıı hep kucak hepp kucakk kollarım kopuyodu sabahlara kadar...
sonunda biçaresini buldum.. iple duvardan duvara beşik yaptım eskiden köylerde yapılırdı..
şimdi çok rahatladım vallaa uykusu gelice yatırıyorum sabaha kadar mışıl mışıl uyuyo...
ne çektim 2 ay boyuncaa kucağımda o bişey değil elde avuçta eziliyodu yavrum. şimdii rahatladı çok şükür.

amanın aynı dert bendede var bılmıyorum ne yapacagım
benım oğlanda gecelerı yuzustu yatıyorsureklı ole yattı valla ımkanı yok obur turlu yatıramıyorum sadece 10 dakıka uyuyo ve gunduz uyuömalrı azaldı oyalamak ıçın ne yapıyorsunuz

walla hafsacım onunla konuşuyorum biraz gezdiriyorum hava güzelse dışarı çıkıyorum altını açıyorum çok sewio altının açılmasını biraz bırakıyorum o şekilde sonra uykusu gelio zaten az uyuyo emziriken gene uyuyo faaln böle geçio bi şekilde ama zor gerçekten...

hemde ne zor benım kı bıde lafcı ole konussam onunla ama bende konusmayı seven bırı deılım kı bogazım agrıyo valla

benim oğlum da5 aylık bugünlerde oda hep kucak istiyor hiç kucaktan inmek istemiyor ne yapmalıyım çok yorucu bu durum..

aynı sorun bizdede vardı. ama kucakta uyutmaya ben alıştırmıştım. oğlum emmeyi bırakmıştı bende kucağımda uyutup yarı uykupozisyonuna geçirip emziriyordum. çok zor oluyordu.

emzirmeyi bırakıonca yatağa yatırdım oğlumu normal uyku vakti dışında bende yanına yattım oyuınlar oynadım onun yüzümle ıynamasına falan izin veridm derken o birşekilde uymaya başladı.

sonrada benim yerine yastık koydum yanına kafasının dibine kadar. o yastığa sokulup uyumaya başadı başlarda her beş dakikada bir yanına istiyordu beni.

şimdi yatağına koyuyorum uykusu gelince o kendisi uyuyor maaşallah. inşalla sizinkide alışır buna çok rahat ettim.

bende bebeğimi kucağa alıştırmak istemiyorum ama onu sevmek için alırım alısır oda kucağa:13:

benim bebegim de kucagi cok seviyor. herhalde kucak sevmeyen bebek yoktur. ben de kiyamiyorum aglatmaya ve butun gun kucakta gezdiriyorum. bel agrisina soyle bir cozum buldum: sling diye kumas var ona sarip kendime bagliyorum. boylece tasimak rahat oluyor belim agirmiyor: sling porte-bébé
hafif esnek kumastan kendiniz de yapabilirsiniz. nasil baglanacagi internette var. ellerim bos kaldigi icin hafif ev islerini de yapabiliyorum. mesela su anda ben yazarken bebegim kucagimda uyuyor.
kendi kendime dedim ki " bebegim kucaga alisirsa alissin. her agladiginda alacagim, uzmeyecegim cocugumu" sonucta ilk yil boyle sonra yuruyup oynayacak. daha buyuyunce de ben sarilmak istesem de o istemeyecek(hele de erkek cocuklari:))

benim kızımda öyleydi ama artık dayanamadım birgün içm gitsede ağalttım ve akşama kadar oturdum ayağamda yavaşca salladım ama 1 2 gün böyle gitti alıştı sonrasında bırak ağlasın ağlamakda faydası var bebeklere ciğerleri açılır:)ki çok fazla ağlamadığı sürecede kucağına alma ben çok çektim onu anneannesi dedesi ve başta bbamız alıştı kucağa ama sonra bıraktırdım inş seninkide bırakır:)

Back