Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazılanları okuyunca cok şaşırdım banada kesin kız diyor doktor ama beni her gören senin kesin oğlun olucak diyor bizimkide süpriz yapmaz inşallahfisfisfis
sağlıklı olsunhanımlar o kadar çok kafam karıştıki 22. haftam bitmek üzere doktora gittiğimde bana çocuğun cinsiyetinin erkek olduğunu söyledi ama 19. haftamda renkli doplere gittiğimde ise %90 kız dediler o kadarda çok alışmıştımki kız çocuğu fikrine allak bullak oldum.tabi önemli olan sağlıklı olması ama yinede insan bir garip oluyor.benim başıma gelen gibi bir durum sizin başınıza gelse ne yapardınız veya gelen varmı?mirmirmirmir
hanımlar o kadar çok kafam karıştıki 22. haftam bitmek üzere doktora gittiğimde bana çocuğun cinsiyetinin erkek olduğunu söyledi ama 19. haftamda renkli doplere gittiğimde ise %90 kız dediler o kadarda çok alışmıştımki kız çocuğu fikrine allak bullak oldum.tabi önemli olan sağlıklı olması ama yinede insan bir garip oluyor.benim başıma gelen gibi bir durum sizin başınıza gelse ne yapardınız veya gelen varmı?mirmirmirmir