- 24 Kasım 2020
- 7
- 2
- 1
- 28
- Konu Sahibi Aysenur_huzeyfe
-
Canım Cevabını bilmiyorum ama rabbim acil şifalar versin inşallahhhhhhMerhaba arkadaşlar bebeğim 13 aylık bir ay önce tutunarak yürürken hafif bir düşme yaşadı ve maalesef beyin travması geçirdi sağ tarafı felç oldu bir ayda baya toparladı çok şükür şuan sadece otururken denge kaybı ve sağ kol ve parmaklarda hareket kısıtlılığı var fizik tedaviye de başladık hiç çevrenizde kısmi felç geciren var mı acaba tam iyileşir mi yoksa kolu öyle mi kalır çok korkuyorum tecrubelerinize ihtiyacım var
Amin inşallah doktorlar bir şey demiyor fizik tedavi tek çaresi oda kişiden kişiye degisirmis tamda iyilesebilir hasarda kalabilir dedi çok zorCanım Cevabını bilmiyorum ama rabbim acil şifalar versin inşallahhhhhh
İnşallah öyle kalmaz miniğin ya
Doktor ne dedi bu konuda
Amin inşallah Allah razı olsunAllah yardımcınız olsun kısa zamanda daha da toparlar inşallah
Çok sağol xanim inşallah öyle olur aklına geldikçe çok dua et olur mu o kadar ihtiyacım var ki ...rabbim tez zamanda şifa versin görmemişe döndürsün sizi inşallahh
ayyy sabah sabah çok üzüldümmm
Çok sağol xanim inşallah öyle olur aklına geldikçe çok dua et olur mu o kadar ihtiyacım var ki ...
Kıyamam yaaMerhaba arkadaşlar bebeğim 13 aylık bir ay önce tutunarak yürürken hafif bir düşme yaşadı ve maalesef beyin travması geçirdi sağ tarafı felç oldu bir ayda baya toparladı çok şükür şuan sadece otururken denge kaybı ve sağ kol ve parmaklarda hareket kısıtlılığı var fizik tedaviye de başladık hiç çevrenizde kısmi felç geciren var mı acaba tam iyileşir mi yoksa kolu öyle mi kalır çok korkuyorum tecrubelerinize ihtiyacım var
Allah büyük canım iyileşir inşallah en kısa zamandaAmin inşallah doktorlar bir şey demiyor fizik tedavi tek çaresi oda kişiden kişiye degisirmis tamda iyilesebilir hasarda kalabilir dedi çok zor
İnşallah inşallah çok sağol içimi ferahlattin bende iyilesecgine inanıyorum ama bazen çok üzülüyorumBenim babaannem de geçirmişti ama düzeldi.
Sizinki bebek kasları daha taze.
Ben tamamen iyilesecegine gönülden inanıyorum.
Stres yapmadan iyiye odaklanarak sevgiyle ve fizik tedaviyle yüzde yüz başarı elde edeceğinize inanıyorum.
Lütfen kalbinizi ferah tutun.
Doktorlar ne kadar en iyi bilgileriyle ve ihtimalleriyle konussalar da
HAYAT MUCIZELERLE DOLU...
İnşallah bugünleri hiç yaşamamış gibi oluruz çok dua et bizeKıyamam yaaRabbim acil şifalar versin.. İnşallah hemencecik toparlar.. Bir fikrim yok bununla ilgili ama çok küçük olduğu için kemik yapısı kasları falan gelişeceği için değişikliklere uğrayacağı için sanki geçecek gibi geliyor bana.. kolu öyle kalmaz Allahın izniyle..
Amin inşallah canım çok sağolAllah büyük canım iyileşir inşallah en kısa zamanda
İnşallah canım inşallah..dualarım sizinleİnşallah bugünleri hiç yaşamamış gibi oluruz çok dua et bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?