Çocuk Hastalıkları Bebeğim kismi felç geçirdi Yardim

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Aysenur_huzeyfe

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2020
7
2
1
28
Merhaba arkadaşlar bebeğim 13 aylık bir ay önce tutunarak yürürken hafif bir düşme yaşadı ve maalesef beyin travması geçirdi sağ tarafı felç oldu bir ayda baya toparladı çok şükür şuan sadece otururken denge kaybı ve sağ kol ve parmaklarda hareket kısıtlılığı var fizik tedaviye de başladık hiç çevrenizde kısmi felç geciren var mı acaba tam iyileşir mi yoksa kolu öyle mi kalır çok korkuyorum tecrubelerinize ihtiyacım var

Merhaba arkadaşlar bebeğim 13 aylık bir ay önce tutunarak yürürken hafif bir düşme yaşadı ve maalesef beyin travması geçirdi sağ tarafı felç oldu bir ayda baya toparladı çok şükür şuan sadece otururken denge kaybı ve sağ kol ve parmaklarda hareket kısıtlılığı var fizik tedaviye de başladık hiç çevrenizde kısmi felç geciren var mı acaba tam iyileşir mi yoksa kolu öyle mi kalır çok korkuyorum tecrubelerinize ihtiyacım var
Canım Cevabını bilmiyorum ama rabbim acil şifalar versin inşallahhhhhh 😟😟🤲🤲🤲
İnşallah öyle kalmaz miniğin ya
Doktor ne dedi bu konuda

Benim babaannem de geçirmişti ama düzeldi.
Sizinki bebek kasları daha taze.
Ben tamamen iyilesecegine gönülden inanıyorum.

Stres yapmadan iyiye odaklanarak sevgiyle ve fizik tedaviyle yüzde yüz başarı elde edeceğinize inanıyorum.
Lütfen kalbinizi ferah tutun.

Doktorlar ne kadar en iyi bilgileriyle ve ihtimalleriyle konussalar da

HAYAT MUCIZELERLE DOLU...

Kıyamam yaa :( Rabbim acil şifalar versin.. İnşallah hemencecik toparlar.. Bir fikrim yok bununla ilgili ama çok küçük olduğu için kemik yapısı kasları falan gelişeceği için değişikliklere uğrayacağı için sanki geçecek gibi geliyor bana.. kolu öyle kalmaz Allahın izniyle..

Benim babaannem de geçirmişti ama düzeldi.
Sizinki bebek kasları daha taze.
Ben tamamen iyilesecegine gönülden inanıyorum.

Stres yapmadan iyiye odaklanarak sevgiyle ve fizik tedaviyle yüzde yüz başarı elde edeceğinize inanıyorum.
Lütfen kalbinizi ferah tutun.

Doktorlar ne kadar en iyi bilgileriyle ve ihtimalleriyle konussalar da

HAYAT MUCIZELERLE DOLU...
İnşallah inşallah çok sağol içimi ferahlattin bende iyilesecgine inanıyorum ama bazen çok üzülüyorum 😞

Kıyamam yaa :KK43: Rabbim acil şifalar versin.. İnşallah hemencecik toparlar.. Bir fikrim yok bununla ilgili ama çok küçük olduğu için kemik yapısı kasları falan gelişeceği için değişikliklere uğrayacağı için sanki geçecek gibi geliyor bana.. kolu öyle kalmaz Allahın izniyle..
İnşallah bugünleri hiç yaşamamış gibi oluruz çok dua et bize

İyi düşünmeye çalışın, çok zor çok acı, ama iş annesisiniz.. iyileşeceğine inandırın kendinizi, öyle hissetmeye çalışın..
allah yardımcınız olsun..
acil şifalar dilerim..

Bir yakınım geçirmişti kısa sürede toparladı eski haline döndü.
Sizin bebeğiniz daha küçük tedaviyle düzelecek inşAllah.
Rabbim acil şifalar versin.

Eşimin akrabasının bebeği geçirmişti fizik tedavi ve ilaçlarla bayağa topladı. İlk başta hiç yuruyemiyordu şimdi koşuyor çok şükür. Ama onunki sizin anlattiginizdan daha fazlaydı kol bacak komple tutmuyordu yok gibiydi.

Allah acil şifalar versin

Back