Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebeğim kilosunu göstermiyor

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

Melisa8579

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2021
4
0
1
24
Merhaba benim bebeğim (erkek) 40+3 te3300 gr 53 cm doğdu şu an 3 aylik olmasina 15 gün var ve kilosu 5400gr boyu 62 cm civarında sizce bebegimin kilosu nasil çok zayıf ve küçük duruyor kilosunu hiç belli etmiyo tabi görenler de küçük falan diyo moralim saha da bozuluyo lütfen bana bir bilgi verin

Merhaba benim bebeğim (erkek) 40+3 te3300 gr 53 cm doğdu şu an 3 aylik olmasina 15 gün var ve kilosu 5400gr boyu 62 cm civarında sizce bebegimin kilosu nasil çok zayıf ve küçük duruyor kilosunu hiç belli etmiyo tabi görenler de küçük falan diyo moralim saha da bozuluyo lütfen bana bir bilgi verin
Allahım o görüşte saçma sapan yorumlar yapanlar yok mu 🤦🏼‍♀️
3 aylık bebek bence normal kiloya bu kadar takılmayın önemli olan Sağlığı Allah korusun kilolu olup çok sağlıksız bebeklerde var şükredin ve bu kadar takılmayın

Ne kadar istiyorlarmış ona göre yedirip içirelim. Bence anneye stresten başka bir şey yapmıyorlar hastalığı rahatsızlığı olmadığı sürece yeter daha 3 aylık 10 kilo mu olsun istiyorlar.

Allah,a şükür cevremde boyle bos bos yorum yapanlar yok.Eltim dışında.Ya zayıf olsa ne olur kilolu olda ne olur.Bebek saglikli mi ona bakin siz.Bir tane arkadaşım insta da devamli bebeğinin tombikliginden övünüyor.Bir anne olarak üzülüyorum ve kızıyorum boyle yapmasina.Bebekler hic karsilastirilir mi ya bebek o .Yapisi öyledir.İstahi yoktur vs.Önemli olan karakterli saglam bireyler yetistirmek.Yok şöyle tonton,boyle uzun boylu.Elinde sonunda buyuyorlar.Kiloda gidiyor herseyde.

Kilosunu belli etmemesinin nedeni boyu uzun bir bebek maşallah ayına göre boy uzunluğu iyi kilosuda iyi ama boydan göstermior benim cocuklarımda öleydi boy olduğu için kilolu durmazlardı😇👍🏻

Back