Premature Bebekler Bebeğim kilosu iyimi acaba

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Zeynep linna

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2020
17
9
1
35
Meraba benim bebeğim 34 haftada doğdu kilosu 2840 gr doğdu küvezde kaldı 12 gün çıktığında 2500 grmdı şimdi 4 buçuk aylık hiç kilo almış kilosu 4 500 gr böyle bi durum yaşayan varmı kalbimizde iki delik bide kalp damarlarında daralma var her ay takip hemanjiomuzda var karaciğer be deride şurup kullanıyorum 2 aydır acaba hemanjiom şurupdan dolayımı kilo almıyor bilgisi olan lütfen yazsın çok canım sıkılıyor sürekli hastanelerden çıkmıyoruz

Prematüre doğduğunu hesaba katiyormusunuz? Her ay yarim kilo aldmis diyelim gayet iyi.1 1.5 kilo alsin da obez mi olsun? Hemanjiyomlar da10 yaşına kadar geciyor zaten.

Kilosu gayet iyi benimki 37+5de 2660 doğmuştu. Prematrye göre kilosu üzerinde bile diyeblrm.
Aylik aldgi kilo da yeterli görünüyor ama kusknz varsa doktrnza takviye olarak ne kullncgnzi sorun. Kalp delikleri 1 yasa kadar en geç kapanıyor o konuda merak etmeyin. Diğer hastaliksa yine yaşla birlikte tamamen düzeliyor hiç üzülmeyin.
Siz emziryrsnz bol su için moralnizi hiç bozmayın. Rabbim. Şifa versin tüm bebeklere.

Prematüre doğduğunu hesaba katiyormusunuz? Her ay yarim kilo aldmis diyelim gayet iyi.1 1.5 kilo alsin da obez mi olsun? Hemanjiyomlar da10 yaşına kadar geciyor zaten.
2 aydır kilo almıyor bende acaba hemanjiom için ilaç kullanıyoruz onu kullandığım günden beri kilo almıyor pazastesi gastroenetoloji doktoruna gidez bakalım o ne diyecek

2 aydır kilo almıyor bende acaba hemanjiom için ilaç kullanıyoruz onu kullandığım günden beri kilo almıyor pazastesi gastroenetoloji doktoruna gidez bakalım o ne diyecek
Hemanjiyomlar en erken 2 en gec 10 yaşında kayboluyorken 4.5 aylik bir bebek icin ilac kullanirken tedirgin olmuyor musunuz? 6 yıldır çocuklarımı ilacsiz büyüttüğüm her konuda danistigim bu zamana kadar bi sıkıntı yaşamadığım cocuk doktorumuzu internetten takip ediyoruz. Isterseniz siz de bir sorun en azindan farkli bir göz görmüş olur.

Amin cümlemizin yavrularını bağışlasın
Hemanjiom çeşitleri çok kızımda kafasında kulağında memesinin üstünde bide karaciğerde de çıktı ve bizim hemanjiomuz büyüyordu karnıbahar gibi kabarmıştı kımkırmızdı 2 ay olacak başlıya geç bile kalmışız Allah korusun patlarsa kan durması zor oluyormuş heleki karaciğerinde iç kanama geçirir

canınızı sıkmayın, bebeğinizin kilosu gayet iyi. Zaten pediatristler gelen her bebeğin kilosunu normal sınırların içerisinde mi diye değerlendirir, size bir şey demedilerse ideal kilodadır. Bu konuda annelerin içi bir türlü rahat etmiyor, adeta bir kilo alma yarışına dönüyor.

Doktorum bu arada. Geçmiş olsun.

Teşekkür ederim kızım 2 aydır kilo almıyor 4 5 buçuk kiloda kaldı gastroenetoloji doktoruna götürdüm süt alerjisi çıktı similac alimentum mama yazdı bakalım yiyecekmi süt alerjisi olduğu için kilo alımı durmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…