Bebeğim kilo vermiş :(

Nin64737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
1.799
787
73
Oğlum yarın 3 haftalık ve 20 gram vermiş, kustuğu için anne sütünü azalmıştım 5-10 dakika arası veriyorum önce 15-20 dakika verdiğim oluyordu belli ki çok az geliyor ne tavsiye edersiniz ?

Oğlum yarın 3 haftalık ve 20 gram vermiş, kustuğu için anne sütünü azalmıştım 5-10 dakika arası veriyorum önce 15-20 dakika verdiğim oluyordu belli ki çok az geliyor ne tavsiye edersiniz ?
2 saatte bir düzenli emzirin 20 gram çok değil ödemi gitmiştir düzenli ve bol proteinli beslenin bebeğiniz kilo alır

20 g verdiği nasıl tespit edebildiniz? bir gün önceye göre mi 20 g vermiş yoksa 1 hafta önceye göre mi? bi kaka yapsa 10 dk'da 20 g verir zaten... çok takılmayın, istediği kadar emzirin bence.

Bebeklerin ilk aylarda haftada 150 gr alması gerekir, 20 gr almış olsaydı bile yeterli değil. Sadece doğumdan sonra ödem gider kilo verir bebekler o normaldir. Sütünüz yetmiyorsa arttırmaya çalışın olmuyorsa mama desteği verin. Gelişimi yetersiz kalır.

20 g verdiği nasıl tespit edebildiniz? bir gün önceye göre mi 20 g vermiş yoksa 1 hafta önceye göre mi? bi kaka yapsa 10 dk'da 20 g verir zaten... çok takılmayın, istediği kadar emzirin bence.
1 haftaya göredir, her gün tartılmaz zaten. Haftalık kilo alımı yoksa ciddi bir konu, yeterli beslenemiyor demektir.

Bebek ne kadar emerse o kadar emdirin. Ille de 2 saati de beklemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…