Bebek Beslenmesi Bebeğim kilo almıyor :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

duyguturk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2011
3
0
86
İstanbul
oğlum 3750 gr. 49 cm doğdu.
ilk ay 1400
2.ay 1200 gr.
3.ay 500 gr.
ve 4. ay kilo almaması bir yana kilo vermiş şuan 5 aylık ve 6.500 kilo 66 cm ne yapıcam ne yediricem bilmiyorum sadece emzirdim ama artık ek gıdaya geçmek istiyorum. Artık kendimi çok yetersiz hissediyorum, bebeğimi nasıl beslersem kilo alır ??

Önerilerinizi Bekliyorum..

eğer sağlığı ve beyinsel gelişimi yerindeyse, kiloyu hiç dert etme zaten bi aksilik olsa dr. sana söyler. benm bebeğim de 2200 doğdu. şu an 1.5 yaşında ve 9.5 kg. peki ben napiyim ?? şükret lütfen , çocuğunun fiziksel gelişimi gayet iyi bence. ek gıdaya geçebilirsin , dr. kontrolünde. üzme tatlı canını. hoşcakal.

diş cıkartıyor olabilir üzülme benımde kızım 1buçuk yaşında ama daha 7kilo 300 gram kızım 3 aylıkken dişleri gelmeye baslamıstı cok zor dönem diş cıkarma dönemı iştahsızlık baş rolde oynuyor ateş huzursuz sebepsiz aglama 20 aylık şuan yıne bişey yemıyordu bende emzirmeyi bıraktım ac kalınca mecbur istiycektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…