Bebeğim kilo almamiş

Merhaba canım. Kaç gündür aklımdasın, seni merak ettim. Ne yaptın? Bebeğin nasıl?
Geldim kontrolden. Bebegim kilo almis. 10 gunde 400 gram. Bugunku ultrasonda 2802 gram cikti. 36+3uz. Doktor haftasiyla uyumlu dedi. Sancim cikmis nstde ama kasilmam gelmisti hissetmistim bende. Hic bi problem yok dedi. 36 haftani doldurdugun icin premature demiyoruz bundan sonra bebegin gelmeye karar verirse dedi. Suan 2800 dogana kadar 3200 olir buyuk ihtimal dedi. Nst sonuclarimi aticam bide şimdi

maşallah neler yaptnz bebeğin kılo alması için

Tesekkur ederim merak ettiginiz için. Aslinda hareketli ama nstde hareket ettiğinde basmam icin bi buton vermiyolar sadece sanci ve kalp atışı takibi yapiyolar ondan nst boyle olabilir

Tesekkur ederim merak ettiginiz için. Aslinda hareketli ama nstde hareket ettiğinde basmam icin bi buton vermiyolar sadece sanci ve kalp atışı takibi yapiyolar ondan nst boyle olabilir
Yok onu kalp atışlarının yükselip alçalmasından anlıyorum. Sana yolladığım NST'leri incele demek istediğimi anlarsın. Mesela tüm NST boyunca 4 kere pik yapmış bebeğinin kalp atışları. O yüzden öyle bir yorum yaptım...

He anladim canım. Nst sirasinda tekme atmadi ama biraz dondu yerinde :) cok hareketli degil evet zaten son zamanlar oldugu icin hareketleri biraz azaldi. Alani daraldi farkediyorum :)

He anladim canım. Nst sirasinda tekme atmadi ama biraz dondu yerinde :) cok hareketli degil evet zaten son zamanlar oldugu icin hareketleri biraz azaldi. Alani daraldi farkediyorum :)
İşte ona aldanma canım. Benim yazdığım mesajları iyi oku. Azalmıyor hareketler, aynı şekilde devam ediyor. Yeri daraldı hareketi azaldı diye bir şey yok. Yani evet 20li haftalardaki gibi içinde takla atmıyor ama hareketleri de azalmıyor. Bunu ilk ve 2.gebeliğimi kıyaslayarak söylüyorum. Benim ilk bebeğimde ben sadece dönme hareketlerini hissediyordum son bir hafta. Tekme de atmalıymış... Tekme atıyorsa gün içinde problem yok demektir. NST çekilirken belki yorgun anına ya da uyku anına denk gelmiştir... Günde en az 10 defa tekme atmalı diyordu 2.gebeliğimdeki dr.um ve bunu 35.haftadan sonra söylemişti. Dediğim gibi bebeğin de gün içinde tekme atıyorsa sıkıntı yok demektir :)

Evet atıyo ama eskisi kadar cok degil sadece :) o istahsiz oldugum hareketlerinin azaldigi donem cok azdı tekmeleri ama bu sıra atıyo guzel guzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…