- 6 Mart 2018
- 1.726
- 1.108
- 83
- Konu Sahibi Minikanneyimmm
-
Geldim kontrolden. Bebegim kilo almis. 10 gunde 400 gram. Bugunku ultrasonda 2802 gram cikti. 36+3uz. Doktor haftasiyla uyumlu dedi. Sancim cikmis nstde ama kasilmam gelmisti hissetmistim bende. Hic bi problem yok dedi. 36 haftani doldurdugun icin premature demiyoruz bundan sonra bebegin gelmeye karar verirse dedi. Suan 2800 dogana kadar 3200 olir buyuk ihtimal dedi. Nst sonuclarimi aticam bide şimdiMerhaba canım. Kaç gündür aklımdasın, seni merak ettim. Ne yaptın? Bebeğin nasıl?
maşallah neler yaptnz bebeğin kılo alması içinGeldim kontrolden. Bebegim kilo almis. 10 gunde 400 gram. Bugunku ultrasonda 2802 gram cikti. 36+3uz. Doktor haftasiyla uyumlu dedi. Sancim cikmis nstde ama kasilmam gelmisti hissetmistim bende. Hic bi problem yok dedi. 36 haftani doldurdugun icin premature demiyoruz bundan sonra bebegin gelmeye karar verirse dedi. Suan 2800 dogana kadar 3200 olir buyuk ihtimal dedi. Nst sonuclarimi aticam bide şimdi
Kendimde kilo almisim 10 gunde 2 kilo. Bol bol ara öğün ekledim. Meyveli yogurt kek kuruyemiş muz gibi ne bulduysammaşallah neler yaptnz bebeğin kılo alması için
benim tecrubem dr.onayli karpuz ye ama dogum sonrasi bebek gazli oluyor demisti
Allah korusun yaa bol.maden suyu ic bariNeeee,karpuz muuuuuuuuu gaz yapıyormuşşş
Desene çekeceğim var
Doktor katlayip zimbaladigi icin iki fotograf aticam nst sonucumu.
Eki Görüntüle 2189802 bu ilk kisim
Eki Görüntüle 2189803 buda ikinci
Tesekkur ederim merak ettiginiz için. Aslinda hareketli ama nstde hareket ettiğinde basmam icin bi buton vermiyolar sadece sanci ve kalp atışı takibi yapiyolar ondan nst boyle olabilirCanım çok problemli gözükmüyor. Çok hareketli bir bebek değil sanırım bebeğin :) Ama kötü değil NST. Bebeğinin kilo almasına da çok sevindim. Rabbim sağlıkla, sıhhatle kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah :) Güzel haberlerini bekliyorum...
Yok onu kalp atışlarının yükselip alçalmasından anlıyorum. Sana yolladığım NST'leri incele demek istediğimi anlarsın. Mesela tüm NST boyunca 4 kere pik yapmış bebeğinin kalp atışları. O yüzden öyle bir yorum yaptım...Tesekkur ederim merak ettiginiz için. Aslinda hareketli ama nstde hareket ettiğinde basmam icin bi buton vermiyolar sadece sanci ve kalp atışı takibi yapiyolar ondan nst boyle olabilir
He anladim canım. Nst sirasinda tekme atmadi ama biraz dondu yerinde :) cok hareketli degil evet zaten son zamanlar oldugu icin hareketleri biraz azaldi. Alani daraldi farkediyorum :)Yok onu kalp atışlarının yükselip alçalmasından anlıyorum. Sana yolladığım NST'leri incele demek istediğimi anlarsın. Mesela tüm NST boyunca 4 kere pik yapmış bebeğinin kalp atışları. O yüzden öyle bir yorum yaptım...
İşte ona aldanma canım. Benim yazdığım mesajları iyi oku. Azalmıyor hareketler, aynı şekilde devam ediyor. Yeri daraldı hareketi azaldı diye bir şey yok. Yani evet 20li haftalardaki gibi içinde takla atmıyor ama hareketleri de azalmıyor. Bunu ilk ve 2.gebeliğimi kıyaslayarak söylüyorum. Benim ilk bebeğimde ben sadece dönme hareketlerini hissediyordum son bir hafta. Tekme de atmalıymış... Tekme atıyorsa gün içinde problem yok demektir. NST çekilirken belki yorgun anına ya da uyku anına denk gelmiştir... Günde en az 10 defa tekme atmalı diyordu 2.gebeliğimdeki dr.um ve bunu 35.haftadan sonra söylemişti. Dediğim gibi bebeğin de gün içinde tekme atıyorsa sıkıntı yok demektir :)He anladim canım. Nst sirasinda tekme atmadi ama biraz dondu yerinde :) cok hareketli degil evet zaten son zamanlar oldugu icin hareketleri biraz azaldi. Alani daraldi farkediyorum :)
Evet atıyo ama eskisi kadar cok degil sadece :) o istahsiz oldugum hareketlerinin azaldigi donem cok azdı tekmeleri ama bu sıra atıyo guzel guzel :)İşte ona aldanma canım. Benim yazdığım mesajları iyi oku. Azalmıyor hareketler, aynı şekilde devam ediyor. Yeri daraldı hareketi azaldı diye bir şey yok. Yani evet 20li haftalardaki gibi içinde takla atmıyor ama hareketleri de azalmıyor. Bunu ilk ve 2.gebeliğimi kıyaslayarak söylüyorum. Benim ilk bebeğimde ben sadece dönme hareketlerini hissediyordum son bir hafta. Tekme de atmalıymış... Tekme atıyorsa gün içinde problem yok demektir. NST çekilirken belki yorgun anına ya da uyku anına denk gelmiştir... Günde en az 10 defa tekme atmalı diyordu 2.gebeliğimdeki dr.um ve bunu 35.haftadan sonra söylemişti. Dediğim gibi bebeğin de gün içinde tekme atıyorsa sıkıntı yok demektir :)
İyi o zaman , bir problem yok canım :)Evet atıyo ama eskisi kadar cok degil sadece :) o istahsiz oldugum hareketlerinin azaldigi donem cok azdı tekmeleri ama bu sıra atıyo guzel guzel :)
Tesekkur ederim cok destek oldunuz :) cok mutluyum az kaldi yavruma kavusmama :)İyi o zaman , bir problem yok canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?