Arkadaşlar kızım 7 aylık ayda 100-200 gram ancak alıyo sütten kesmek zorunda kaldık rahatsız olduğum için zaten hiç yetmiyordu sürekli aptamil kullandım ama oda yaramıyo artık kaşık mamalara geçtik bildiğiniz önerdiğiniz mamalar varmı önceki gibi değil kilo alımı çok geriledi.yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
canım benim bebeğim de kilo almıyordu.. doktor gece yatarken, ya da ikindi vakti milupanın sekiz tahıllı mamasından ver dedi.. bende bir ay boyunca öle yaptım.. ama az da yese herşeyi verdim, çorba, yoğurt falan.. bi kere de tahıllı kaşık maması verdim.. 800 gram almış bir ayda.. bi de öle dene istersen
Pirinçle yapılan muhallebi cinsi mamalar kilo aldırır sanıyorum
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar ben milupa aptamil veriyorum devam sütü olarak kaşık maması olarak ise hero baby,bebelac kaşık mamaları ve bunların meyve pürelerini veriyorum ama kilo alımı çok yavaş sağlıklı çok şükür doktorada götürüyorum sürekli ama kilo almasını istiyorum biraz çok üzülüyorum buna buradaki amacım belki benim çocuğuma da yarayabilecek bir mama tavsiye edersiniz diye her çocuk bir olmuyo maalesef bazı mamalar varki çocuğa çok ii geliyo bazı mamada varki cok pahalı ama senin çocuğuna yaramıyo o yüzden tavsiyeleriniz için teşekkürler devamını bekliyorum ecem için...teyzeleri...
sabah kahwaltısı
yarım muz
4-5 bebe bisküwisi
1 tatlı kaşığı pekmez
1 tatlı kaşığı tahin
peynir (ben lavache quirit katıyorum)
2 ölçek tahıllı mama
40-50ml süt koyuyorum
blendırdan geçirip weriyorum bu da kilo yapıcı bi öğün bnce.. dr kontrolümüz bugün 7100dü geçen ay bakalım şimdi kaç oldu bakalım 6.ay kontrolü..
Arkadaşlar kızım 7 aylık ayda 100-200 gram ancak alıyo sütten kesmek zorunda kaldık rahatsız olduğum için zaten hiç yetmiyordu sürekli aptamil kullandım ama oda yaramıyo artık kaşık mamalara geçtik bildiğiniz önerdiğiniz mamalar varmı önceki gibi değil kilo alımı çok geriledi.yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?