• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegım kendısımı kusturuyorr

birzey

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2007
265
1
621
41
Kütahya
benım kızım 14 aylık suanda 4-5 ay once basladı buna.oncelerı agzına puturlu bısey geldıgınde yada yemek yemek ıstemezde bızde oyunla farkına varmadan yedırırsek yapıyordu o elını agzına sokup kusturmaya calıstıkca bız tabı peşınde pervane şimdi biz onunla ılgılenmdedıgımız anda elını agzına sokup oguruyor bırkeresınde bıraktım hıc ılgılenmedım mıde sıvısı gelene kadar kustu bu duruma canım cok sıkılıyor

artık bunu dıkkat cekmek ıcın yapıyor bısey ıstı mesela elıyle gosterıp ıh ıh ıh dıyo once baktı yanıt yok cıgırıyor her dedıgını aglayarak yaptırmaya alsmasın( hem alabılecegı seyler var alamıyacakları var) bagırmakda ıstedıgını vermedıyse elını bogazına kadar sokup oguruyor bademcıklerıne elı kesın deyıyordur bu esnadasenağlama

kendısınde bu durumda olan olmayan butun kk lı kızlar yardımınıza ıhtıyacım varrrrrrrr:gitme::gitme:

benim kızımda bir ara yapıyordu seni resmen kusmakla tehdit ediyor görmezden gel sanki o hareketi yapmıyormuş gibi davran istediğini yapma ama ilgisini başka yöne çek. bak sana camdan ne göstereceğim gel bak sana nevereceğim vs. gibi başka şeye yönelt ama kusma kelimesini bile kullanma sanki hiçbirşey yokmuş gibi davran işe yaramadığını anlar ve bırakır çok akıllı bunlar unutur merak etme

benim kızımda bir ara yapıyordu seni resmen kusmakla tehdit ediyor görmezden gel sanki o hareketi yapmıyormuş gibi davran istediğini yapma ama ilgisini başka yöne çek. bak sana camdan ne göstereceğim gel bak sana nevereceğim vs. gibi başka şeye yönelt ama kusma kelimesini bile kullanma sanki hiçbirşey yokmuş gibi davran işe yaramadığını anlar ve bırakır çok akıllı bunlar unutur merak etme

ahhhh canım denedım o butun dedıklerını bırkeresınde bıraktım arkamı dondum oda mama sandelyesındeydı basladı ögürmeye ve kustu 1-2-3 derken mıde sıvısı gelene kadar kustu hıc bişey ypamdım ama bır daha böyle birşeye dayanamam o gun cok sınırlıydım ve bekledım hem yazık kusunca... yanı ben bakmayınca kumaktan vazgecmıyor malesef
ılgsını dagı tınca problem yok hep boyle vazgecırıyoruz ama onun ılgısını dagıtmaya calısmak demek onunla ılgılenmek yada ıstedıgını yapmak demek ve oda bunu ıstıyor zaten napacagımı sasırdım ...:gitme:

Back