Yok sadece gazı oldugunda değil. ellerini ayaklarını oynatacağım da, bez alırken mesela, üstünü değiştirirken banyo yaptırırken, herşeyde kendini sıkıyo. Oyun halisina koyuyorum orda bile elleri yumruk yapiyo sıkıyo kendini kaskatı oluyo.Benim bebeğim bazen gazı varken bacaklarını sert yapıyor karnına ittiricem ittiremiyorum onu kastediyosunz herhalde
Peki sürekliden kastınız nedir?
Yok sadece gazı oldugunda değil. ellerini ayaklarını oynatacağım da, bez alırken mesela, üstünü değiştirirken banyo yaptırırken, herşeyde kendini sıkıyo. Oyun halisina koyuyorum orda bile elleri yumruk yapiyo sıkıyo kendini kaskatı oluyo.
Öncelikle bir çocuk nörolojisi muayene etsin bence, içiniz rahatlarYok sadece gazı oldugunda değil. ellerini ayaklarını oynatacağım da, bez alırken mesela, üstünü değiştirirken banyo yaptırırken, herşeyde kendini sıkıyo. Oyun halisina koyuyorum orda bile elleri yumruk yapiyo sıkıyo kendini kaskatı oluyo.
Mrb Nazlıss Hanım benim bebeğim de prematüre 34+5 haftalık doğdu şu an 6 aylık ben de aynı konuda kaygılıyım.Kendisi kollarını yana açıyor mesela ben açmak istesem açamıyorum.Sizde sallanan nesnelere uzanma var mı bizde kolunu hafif kaldırı yor ama heyecan yapar gibi robot gibi titriyor.Gittiniz mi doktora merak ettim.Merhaba prematüre bebeğim oğlum su an 5 aylık kendini sürekli sıkıyor kasıyor. Hiç esnek değil. Başına gelen var mı neden olabilir.
Dr a sordum prematüre olduğu için normal dedi. Ama yine de gelişim konusunda deneyimli çocuk doktoruyla görüşün dedi. Henüz gorusmedim.Mrb Nazlıss Hanım benim bebeğim de prematüre 34+5 haftalık doğdu şu an 6 aylık ben de aynı konuda kaygılıyım.Kendisi kollarını yana açıyor mesela ben açmak istesem açamıyorum.Sizde sallanan nesnelere uzanma var mı bizde kolunu hafif kaldırı yor ama heyecan yapar gibi robot gibi titriyor.Gittiniz mi doktora merak ettim.
Dün çocuk nörolojiye gittik o da fizik tedavi ile rahatlama olacağını söyledi. Bugün fizik tedaviye gittik. Verdiği hareketleri yapacağım. Fayda görürüz inşaallahMrb Nazlıss Hanım benim bebeğim de prematüre 34+5 haftalık doğdu şu an 6 aylık ben de aynı konuda kaygılıyım.Kendisi kollarını yana açıyor mesela ben açmak istesem açamıyorum.Sizde sallanan nesnelere uzanma var mı bizde kolunu hafif kaldırı yor ama heyecan yapar gibi robot gibi titriyor.Gittiniz mi doktora merak ettim.
Biz de gittik ,prematüre olduğu için bundan sonra uzanır nesnelere dedi dediği gibi de yeni yeni uzanmaya başladı.çok geçmiş olsun sizinki de hareketlenir merak etmeyin.Dün çocuk nörolojiye gittik o da fizik tedavi ile rahatlama olacağını söyledi. Bugün fizik tedaviye gittik. Verdiği hareketleri yapacağım. Fayda görürüz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?