Çocuk Hastalıkları Bebegim kaşınmaktan uyuyamiyor,yardim edin..

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.849
104
merhaba 4.5 aylik bir kizim var geceleri 2 saaten fazla uyuyamiyor kasinarak uyaniyor ya gozlerini ya yuzunu kasiyor bende yanima aliyorum hep ellerini tutarak uyuyorum ama yinede kasimak istiyor uyaniyor egzema gibi bisey var sanirim kirmizi yanaklaerinin kenarlari nemlendirici verdi doktorumuz berbegi boyle olan var mi varsa yardim edin nolur

canim ek besin veriyormusun?eger veriyorsan herhangibir besin alerji yapmış olabiir

hayir canim sadece anne sutu aliyor 1 aydir boyle yavrum eskiden gece yatar sabah uyanirdi simdi 2 saatte bir uyaniyor

canım doktora götürdünmü battaniyesi yada kıyafeti bile alerji yapabilir benim oğlum asla kadife giyemez mesela hemen kaşınmaya başlar yada gözlerinde sulanmamı oluyor acaba

yoo hep hep cotton kullaniyorum pijamalarini ve battaniyesini asla yuzune dogru ortmuyorum koltuk altinda kaliyor doktora goturdum nemlendirici verdi cildi hassas dedi bide elini yuzune surmesin kasimasin dedi mumkunmu bu eli hep yuzunde gunduzde kasiniyor eldiven taktim artik

canım cilt kendini yeniledikçe yani büyüdükçe ondanda olabilir bizimkininde hep kururdu kaşınır sonra pul pul dökülürdü geçmiş olsun miniğe opuyorumnanaktan

cok sagol canim valla allah kimsenin basina vermesin cok zor valla cocugumun uykusu sasti benimde tabi

of of bren neler çekiyorum birbilseniz benim bebeğim şuan 5.ayına girdi bir aydıe atopik dermatit çocuğumun yüzü kıpkırmızı yarası sürekli sulanıyo geceleri kaşıunıyo eldivenhle uyutuyorum geçmek bilmiyo pisikolojimiz bozuldu çok çok zor bir durum gerçektende

uyanıyor evet canım maalesef eskiden benim bebeğimde çok akılıydı ama bu egzama olayından sonra çocuğumun haliyle huyu değişti

Bnim kızımda da aynısı var ben saçlarından şüpheleniyorum ama bu ay doktora götürücem onu.. ınşallah bişey çıkmaz.

canım aynısı ben kızımda da vardı sürekli kaşınıyordu ve kırmızılıklar vardı doktora götürdük atopik dermanit yani egzama teşhisi koydu krem ve gece kaşıntısını azalatmak amacıyla damla verdi birazda olsa faydası oluyor ama her banyodan sonra yine geri geliyorlar.birde doktor bebeğin giyeceklerini hacişakir sabunla yıkamamı söyledi.canını sıkmamak istemem ama ne yaprsan yap sadece hafifliyor ama geçmiyorlar canım

ama sadece gözlerini kaşıması agzama teşhisi için yeterli mi? Benim kızım gün içinde uyanıkken kaşımıyor. Ayağımda sallıyorum, uyuycağı zamanda kaşımıyor.. Uykuya dalıyor 30.'uncu dakikada gözlerini oğuşturarak kendini uyandırıyor, ellerini tutarak yeniden uyumasını bi şekilde sağlıyorum ama sadece gözlerini kaşıyor... Yüzünde kızarıklıklar var, özellikle yanaklarında ben öpmekten yada babasının sakallarından olduğunu düşünüyorum...Egzama böyle mi belirti veriyor?

benimkide gozlerini kasiyarak basladi sonra kirmizililar basladi sonra kurudu hemen nemlendiriciye basladim allahtan yara falan yok sadede kizariyor kasimasina izin vermiyorum yoksa daha kotu olacak cok ilginc disariya cikinca hicbisey kalmiyor yuzunde.sicak iyi deilmis egzema icin kesinlikle odasi cok sicak olmucak ve cok kalin giydirilmeyecek 2 hafta sonra kontrolu var gecmezse bakalim ne verecek doktor.

kızlar bir tv programında seyretmiştim.bebişleri hergün yıkamamak gerekiyormuş.kışın haftada 2 kere,yazın 2 günde bir demişlerdi.sık yıkamak cildi kurutup egzama gibi deri hastalıklarına neden olabiliyormuş.birde bebişlerin deterjanlarına aman çok dikkat edin.deterjanlarda yapıyor olabilir.

valla canim haftada 2 kere banyo yapiyor naturel sampuan kuvet yagi ve deterjan kullaniyorum bol bol nemlendiriyorum banyodan sonra napicaz bakalim

oğlum yanağının bir kısmında yara vardı küçük bir yara şimdi o kızarıklıklar iki yanaktada soyulma yapmış dün banyo yaptırmıştım :KK43:ondan sonra oldu kızlar ben aktarlkardan kantoron kremi aldım vazelinin içinde kantoron bitkisi var lanolin gliserin ve kantoron yağı karışımı kortizonlu krem kullanmadığm zamanlARDA sabah akşam bunu sürüyorum bakalım faydası olcakmı

Ben de haftada 2 kez yıkıyorum. 4 günde 1 yıkarım. Acaba pişik kremi fayda etmez mi? Ya da Bepanten..

benım oglum 8 aylık 2ç ayından berı boyun ve dız arkasında kızarıklık var ayrıca kasınıyor...bu konuda 3 farklı dra goturdum ....atopık dermatıt dedıler ve tek cozum nemlı tutmak hergun sadece su banyosu yapıyor...3 defada nemlendırıcı suruyoruz...ama tam gecmedı sadece hafıfledı....gecerese kendılıgınden gecer dedı dr ıgnesı ılacı yok malesef

arkadaslar benim 5 aylık oglumdada aynı durum var..geceleri yüzünü gözünü kasıyıp uyanıyor.Allahtan cildinde bi sorun yok..sadece dudak kenarlarında kızarıklıklar oluyo sanırım ya emzikten yada eline aldıgı herseyi agzına götürdügü icin tahrişler oluyor..bepanten krem kullanıyorum iyi geliyo..doktor kısa süre hipokort kullan dediysede ben kortizonlu oldugu için tercih etmedim..bepantenin hiçbir zararı yok kuruyan yerlere rahatlıkla sürebilirsiniz.sanırım 4--5 aylık bebeklerde genelde olan bişey nasıl olsa gecer kızlar hiç sorun etmeyelim bence..Allahım hepimizin bebişlerini korusun insallah baska dertler vermesin..

X