Çocuk Hastalıkları bebeğim kaşınıyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

kardln

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
119
2
26
Kahramanmaraş
bebeğimde uzun zamandır kaşıntı sorunu var.dr.a götürdüm alerji dedi.şurup verdi geçmedi.başka bir dr.a götürdüm böcek ısırığı dedi (köyde yaşıyoruz)krem verdi geçmedi.ne yapacağımı kime güveneceğimi şaşırdım.böcek ısırığı bu kadar sürmezdi(1.5 aydır)diyorum.alerji olsa vücudunun heryerinde olurdu.(bacakta çok fazla ve boynun altında)bu sorunu yaşayan var mı?yardımlarınızı bekliyorum

Belki mevsim değişikliğinden kaynaklanıyordur yada o bölgelerimi çok hassas acaba off öpesim geldi onu bücürük. Bence eğer imkanlarınız varsa üniversite hastaneleri yada özele götürün.

cnm ben öğretmenim.ve bir kasabada yaşıyoruz.şuan üniv.hastanesine götürmem mümkün değil.anca 15 tatilde.yani belki bu durumu yaşayan biri vardır diye sordum.

merhaba biz de böyle bir problem yaşadık cildiye hekimine götürdüm atopik dermatit dedi acaip kaşınıyordu yavrum sırtını koltuklara sürte sürte.ama biz de böyle kırmızı kırmızı kabartılar vardı ve cildi çok kuruydu. alerjik bünyesi olduğu için şampuan deterjan vs.den oluyormuş. kortizonlu bir krem yazdı onu parça parça sürdüm 5 gün kadar.topicrem adında şampuan nemlendirici falan yazdı.çamaşırlarını iki kere durulayıp ütülemem gerekiyormuş.ev tozu hayvan tüyü vs. den uzak durması gerekiyormuş.ama ben topicrem isimli ürünleri değil sebamedin şampuan ve nemlendiricisini aldım. şampuanın içinde sabun içeren madddelerin olmaması gerekiyormuş. o günden beri hiç olmadı bir daha. ilk zamanlar günde 2 kez nemlendirici sürdüm.banyo suyunun da sıcak değilde ılık olması gerekiyormuş.umarım en kısa zamanda geçer

teşekkür ederim.bişey daha soracaktım.benim oğlumun heryerinde değil bu durum,belli yerlerde.senin çocukta mı aynı şekilde olmuştu

teşekkür ederim.bişey daha soracaktım.benim oğlumun heryerinde değil bu durum,belli yerlerde.senin çocukta mı aynı şekilde olmuştu

evet sırtında, göğüs bölgesinde, omuz ve kollarında oluyordu. bacaklarda da oluyormuş ama bizde olmadı.

cnm ben netten baktımda egzama kadar yoğun değil.olduğu yerde 2-3 tane.ben birazda iz kalacak diye korkuyorum.seninkinde kalmış mıydı

ya o netteki fotolar zaten korkunç onlar işin çok ilerlemiş boyutu. bizim hiç bir zaman öyle olmadı sadece 2-3 yerde kırmızı kırmızı kabartılar vardı ama cildi aşırı kuruydu. hiç iz kalmadı için rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…