Bebeğim karnımda ölmüş

insallah hayırlısı ile gebe kalıp sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz Rabbım anne olmayı nasıp etsin.. insallah olacak guzel düşünün.. benımde 10 yasında oglum var bu bebeğimi kaybettikten sonra yıne istiyorum insallah ruhen toparlanınca Nasıpten ötesi yok herseyin hayırlısı sağlıkla iyı haberler verın bize sevgıler dua edelım bol bol Allahın dediği olur

Insallah canim Allah saglikli gebelikler nasip etsin

Oncelikle Rabim sabir versin bende senle ayni durumu yasadim 5 sene cocugum olmadi ameliyatlar gecirdim iyneler kulandim olmadi sonra biraktigim an kendiliginden hamile kaldim dunyanllar benim oldu en kiymetlim o olmustu adim atarken bille korkuyodum dr gunum gelip catiginda sevincle dr gitiim ki 4 aylik oglumun kalbi durmus deliye dondumm cok zor zamanlar atlatim sonra Rabime teslim oldum "o c.c diyodu ya kimi benden cok seversen onu senden alirim onsuz yasayamam deme seni onsuzda yasatirim" bu soz kullaklarimda cinliyodu resmen kendimi toparladim cok sukur kurtajdan 6 sonra simdi tekrar hamileyim ve Rabime sukurler olsun ikizlermis bidee Rabime sonsuz hamd olsun Allaha siginin bizim bildigimiz serlerde hayir hayir bildiklerimizde de ser oluyo bazen. Rabim birdaha yasatmasin Hayirlisiyla kucaklarimizi bos birakmasin

çok sevındım hayırlısı ile kucağınıza alın insallah öyle tabı Allahın işine karışılmaz sadece biz duygulara kapılıp kendımizi kahrediyor vardır Allahın bir bıldiği deyıp bugunumuze sükretmek lazım insallah ikizlerinizi guzelliklerle alın kucağınıza sevgiler

Sizinde başınız sağolsun geçmiş olsun 4 aylıkken durmasına doktor bişey dedi mi araştırmak için test yaptırdınız mı

Cok ama cok uzuldm ayni haftalardayz insan gayri ihtiyari empati yapiyor.
Simdi ben de kontrole gidiyorm bir korku kapladi yuregmi.
Allah bagislasin sevdklermzi.
Allah yardmcn olsn dua edicem senin icn bu acinin tarifi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…