- 9 Mayıs 2012
- 622
- 697
- 53
- 37
Bencillik degilki cnim normlde zaten gidiyorz 2 haftada bir köydeyiz esimin bi pazar günü tatil 1 hafta evdeysek dger hafta köydeyiz.
Ben zaten agirlastim 11 aylik bebgm.var köyde surekli pesinden kosamiyorum apaliyo ayaga kalkiyo ama evde yuruteci vs bas edebliyrm orda merdivenler var dusme riski cok.
Esime 2.gün gidip aksam dönelim dedim onuda kabullenmiyor illa 1 2 gün kalincak ben rahat etmiyorum orda yatamiyorum sivrisinekler böcekler sicak vs.
Benim annem calisiyo zaten bayramda orda kalma gbi biseymz de yok aramiz 15 dk bi aksam annem cikinca.gtsem 1 2 saat tamam.
Ama köyün yolu cok bozuk biraz acilmam var sanci cikti nstde en son doktor en ufak bseyde hemen gel.dedi yol zaten.yasak ama esim anlamiyor
Dogum riskini atlayarak okumusum canim benim.. haklisin bozuk yollar cok kotu olabilir.. ben burda belediye otobusune bile binemiyorum sanci yapiyor simdiden.. insallah vaktine kadar bekler bebis..
Ee o halde is esine duser.. gitsin kendi senin durumundan bahsetsin.. Kv de kadin sonucta.. Kac kere gecmis basindan..olmadi sen erkenden arar alirsin gonullerini.. Tatsizlik olmasin benim temennim..