• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim karnımda ölmüş

10 şubat 2017 hayatmın en güzel günlerinden olacak en acısı oldu 13+6 günlük gebeliğimin 1 hafta öncesinde sonlandığını öğrendim.ilk bebeğimdi üstelik meleğimin cinsiyetini öğrenmeye gitmiştim.1 gün sonra normal doğum ile bebeğim elime doğdu öldüğünde öğrendim cinsiyetini erkekmiş kalan parçasını kürtaj ile aldılar.çocuğumun patoloji sonucu temizdi.doktorum üniversiteye yönlendirdi dün dokuz eylül hastahanesine gittim 2 düşüğüm var dedim mecbur yoksa yapmayacaktı test pıhtılaşma testi 1 ay sonra çıkacakmış birde kromozom testinden bahsetti ekime randevu verdi her ihtmale karşı.ekime kadar Allah tabiki nasip ederse kaç kere çocuk olur ama olmazsa tabikide kromozom testine de gidicem.bebeğimin hiçbir soru nu yoktu maşallahı vardı ama Allah verdi Allah aldı.öncelikle dileğim tam olarak iyileşmek hormonlarımın kendine gelmesi sonrasında hayırlısıyla sağlıklı güzel ömürlü sağlıkla kucağıma alabileceğim bir evlat kendimi toplamak icin elimden geleni yapıyorum çünkü anneliğe doyamadım doktor bana korunmayı bırak dediği an tekrar başlıcam unutmuyorum asla da unutamam doktorumu değiştiricem perinatoloji uzmanı arıyorum o şekilde devam edicem Allah hepimize sabır versin bol bol dua et Allah bir şekilde sabrını veriyor

insallah hayırlısı ile gebe kalıp sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz Rabbım anne olmayı nasıp etsin.. insallah olacak guzel düşünün.. benımde 10 yasında oglum var bu bebeğimi kaybettikten sonra yıne istiyorum insallah ruhen toparlanınca Nasıpten ötesi yok herseyin hayırlısı sağlıkla iyı haberler verın bize sevgıler dua edelım bol bol Allahın dediği olur

öyle öyle bende atamıyorm bakıyorum arada onu canlı gördüğüm günü hatırlıyorum gececek insallah zamanla acımız çok taze hayat boyu yerı hep ayrı olacak buna inanıyorum ve her zaman herseyin hayırlısı dıye Allaha dua ediyorum tez zamanda atlatmamız dılegıyle insallah sağlıklı evlatlarımız olur ileride sevgiler canım
Insallah canim Allah saglikli gebelikler nasip etsin

Oncelikle Rabim sabir versin bende senle ayni durumu yasadim 5 sene cocugum olmadi ameliyatlar gecirdim iyneler kulandim olmadi sonra biraktigim an kendiliginden hamile kaldim dunyanllar benim oldu en kiymetlim o olmustu adim atarken bille korkuyodum dr gunum gelip catiginda sevincle dr gitiim ki 4 aylik oglumun kalbi durmus deliye dondumm cok zor zamanlar atlatim sonra Rabime teslim oldum "o c.c diyodu ya kimi benden cok seversen onu senden alirim onsuz yasayamam deme seni onsuzda yasatirim" bu soz kullaklarimda cinliyodu resmen kendimi toparladim cok sukur kurtajdan 6 sonra simdi tekrar hamileyim ve Rabime sukurler olsun ikizlermis bidee Rabime sonsuz hamd olsun Allaha siginin bizim bildigimiz serlerde hayir hayir bildiklerimizde de ser oluyo bazen. Rabim birdaha yasatmasin Hayirlisiyla kucaklarimizi bos birakmasin

Oncelikle Rabim sabir versin bende senle ayni durumu yasadim 5 sene cocugum olmadi ameliyatlar gecirdim iyneler kulandim olmadi sonra biraktigim an kendiliginden hamile kaldim dunyanllar benim oldu en kiymetlim o olmustu adim atarken bille korkuyodum dr gunum gelip catiginda sevincle dr gitiim ki 4 aylik oglumun kalbi durmus deliye dondumm cok zor zamanlar atlatim sonra Rabime teslim oldum "o c.c diyodu ya kimi benden cok seversen onu senden alirim onsuz yasayamam deme seni onsuzda yasatirim" bu soz kullaklarimda cinliyodu resmen kendimi toparladim cok sukur kurtajdan 6 sonra simdi tekrar hamileyim ve Rabime sukurler olsun ikizlermis bidee Rabime sonsuz hamd olsun Allaha siginin bizim bildigimiz serlerde hayir hayir bildiklerimizde de ser oluyo bazen. Rabim birdaha yasatmasin Hayirlisiyla kucaklarimizi bos birakmasin
çok sevındım hayırlısı ile kucağınıza alın insallah öyle tabı Allahın işine karışılmaz sadece biz duygulara kapılıp kendımizi kahrediyor vardır Allahın bir bıldiği deyıp bugunumuze sükretmek lazım insallah ikizlerinizi guzelliklerle alın kucağınıza sevgiler

Sizinde başınız sağolsun geçmiş olsun 4 aylıkken durmasına doktor bişey dedi mi araştırmak için test yaptırdınız mı

Cok ama cok uzuldm ayni haftalardayz insan gayri ihtiyari empati yapiyor.
Simdi ben de kontrole gidiyorm bir korku kapladi yuregmi.
Allah bagislasin sevdklermzi.
Allah yardmcn olsn dua edicem senin icn bu acinin tarifi yok

Back
X