- 21 Şubat 2017
- 39
- 12
- 3
- 42
- Konu Sahibi zambak7781
10 şubat 2017 hayatmın en güzel günlerinden olacak en acısı oldu 13+6 günlük gebeliğimin 1 hafta öncesinde sonlandığını öğrendim.ilk bebeğimdi üstelik meleğimin cinsiyetini öğrenmeye gitmiştim.1 gün sonra normal doğum ile bebeğim elime doğdu öldüğünde öğrendim cinsiyetini erkekmiş kalan parçasını kürtaj ile aldılar.çocuğumun patoloji sonucu temizdi.doktorum üniversiteye yönlendirdi dün dokuz eylül hastahanesine gittim 2 düşüğüm var dedim mecbur yoksa yapmayacaktı test pıhtılaşma testi 1 ay sonra çıkacakmış birde kromozom testinden bahsetti ekime randevu verdi her ihtmale karşı.ekime kadar Allah tabiki nasip ederse kaç kere çocuk olur ama olmazsa tabikide kromozom testine de gidicem.bebeğimin hiçbir soru nu yoktu maşallahı vardı ama Allah verdi Allah aldı.öncelikle dileğim tam olarak iyileşmek hormonlarımın kendine gelmesi sonrasında hayırlısıyla sağlıklı güzel ömürlü sağlıkla kucağıma alabileceğim bir evlat kendimi toplamak icin elimden geleni yapıyorum çünkü anneliğe doyamadım doktor bana korunmayı bırak dediği an tekrar başlıcam unutmuyorum asla da unutamam doktorumu değiştiricem perinatoloji uzmanı arıyorum o şekilde devam edicem Allah hepimize sabır versin bol bol dua et Allah bir şekilde sabrını veriyor
insallah hayırlısı ile gebe kalıp sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz Rabbım anne olmayı nasıp etsin.. insallah olacak guzel düşünün.. benımde 10 yasında oglum var bu bebeğimi kaybettikten sonra yıne istiyorum insallah ruhen toparlanınca Nasıpten ötesi yok herseyin hayırlısı sağlıkla iyı haberler verın bize sevgıler dua edelım bol bol Allahın dediği olur