• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim karnımda ölmüş

zambak7781

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
39
12
3
42
Öncelikle herkeze merhaba burayı hep okuyorum artık üye oldum bugunlerde çok üzgünüz - 12×haftalık hamileydım 2 gun önce doktor gıttık sevınerek kontrolümde öğrendim kı 10 haftalık ken bebeğimin kalbı durmus o anki halımı anlatamam yıkıldık esimle 1 oglum var 10 yasında 2.gebeliğim di anne yeniden anne olmaya kendımızi alıstırmısken kaybettik bebeğimizi dün vakum yoluyla aldılar çünkü hiç kanama olmadı (Mıssed Abartus) Tanısı konuldu. şimdi çok üzgünüz nedeni tam olarak bilinmiyor hayırlısı Buymuş deyip tesellı ediyoruz kendimizi.. yeniden hamıle kalsam aynı durunu yasarmıyım diye korku kapladı içimde benimle aynı durumu yaşayanlar varmı acaba

Öncelikle herkeze merhaba burayı hep okuyorum artık üye oldum bugunlerde çok üzgünüz - 12×haftalık hamileydım 2 gun önce doktor gıttık sevınerek kontrolümde öğrendim kı 10 haftalık ken bebeğimin kalbı durmus o anki halımı anlatamam yıkıldık esimle 1 oglum var 10 yasında 2.gebeliğim di anne yeniden anne olmaya kendımızi alıstırmısken kaybettik bebeğimizi dün vakum yoluyla aldılar çünkü hiç kanama olmadı (Mıssed Abartus) Tanısı konuldu. şimdi çok üzgünüz nedeni tam olarak bilinmiyor hayırlısı Buymuş deyip tesellı ediyoruz kendimizi.. yeniden hamıle kalsam aynı durunu yasarmıyım diye korku kapladı içimde benimle aynı durumu yaşayanlar varmı acaba

Allah sabırlar versin canm.Bikaç kişiden daha duydum ben.Ama bir daha anne olmaya engel değil beraber çalıştığım arkadaşım var.O da böyle kaybetmiş bebeğini şimdi 24 haftalık oğluşunu bekliyor.

Rabbim sağlıklı,hayırlı evlat nasip etsin tekrar inşallah

Çok geçmiş olsun canım.Allah hayırlısını nasip etsin.bende aynı şeyi yaşadım hatta daha sonrasında bir de dış gebelik geçirdim.ama çok şükür herşeyi atlattım.seni anlayabiliyorum.şu an 1 yaşında bir bebeğim var.üzme kendini herşey gelip geçiyor

cok cok gecmkd
Çok geçmiş olsun canım.Allah hayırlısını nasip etsin.bende aynı şeyi yaşadım hatta daha sonrasında bir de dış gebelik geçirdim.ama çok şükür herşeyi atlattım.seni anlayabiliyorum.şu an 1 yaşında bir bebeğim var.üzme kendini herşey gelip geçiyor

çok çok gecmiş olsun Rabbim oğlunuzu bagıslasın.. çok yenı oldugu için ağlıyorum hep umarım düzelirim zamanla meleklerımıze dua etmekden baska caremiz yok

Günaydın canim öncelikle 6 yasinda kizim var 2016 ocak ayinda ikinci gebeligime hamileyken Mart ayinda Missed abortus tan kurtaj oldum kolay kolay atlatamadim 9 haftalikken muayene gitmistim 6 haftalikken kalbinin durduğunu öğrendim 4 ay sonra tekrar gebe kaldim ondada dis gebelik dediler kendiliginden sonlandi olursa 4.gebeligim olacak vardir. Allahin bir bildiği bende dis gebeligi hic aklimun ucundan gecirmezdim yasayacagimiz varmis cok ara verme derim bana sorarsan tekrar geçmiş olsun

Günaydın canim öncelikle 6 yasinda kizim var 2016 ocak ayinda ikinci gebeligime hamileyken Mart ayinda Missed abortus tan kurtaj oldum kolay kolay atlatamadim 9 haftalikken muayene gitmistim 6 haftalikken kalbinin durduğunu öğrendim 4 ay sonra tekrar gebe kaldim ondada dis gebelik dediler kendiliginden sonlandi olursa 4.gebeligim olacak vardir. Allahin bir bildiği bende dis gebeligi hic aklimun ucundan gecirmezdim yasayacagimiz varmis cok ara verme derim bana sorarsan tekrar geçmiş olsun
Allah yasatmasın bırdaha canım cok cok gecmiş olsun sızede insallah sizde hayırlısıyla bebek sahibi olursunuz cok xor durum yasayan bılır hala usg resımlerıne bakıp ağlıyorum nıye durdu kalbi dıye Allah boyle istedi deyip tesellı edıcez kendimizi hamile kalınca hep korku olur insan da atlatmamız dileğiyle canım

Allah yasatmasın bırdaha canım cok cok gecmiş olsun sızede insallah sizde hayırlısıyla bebek sahibi olursunuz cok xor durum yasayan bılır hala usg resımlerıne bakıp ağlıyorum nıye durdu kalbi dıye Allah boyle istedi deyip tesellı edıcez kendimizi hamile kalınca hep korku olur insan da atlatmamız dileğiyle canım

Ben 9 subatta 12 haftalik dusuk yasadim doktorum 3 ay musade verdi ama ben tekrar ikinci kez anne olmak istiyorum senin yerinde olsam canim o resimlerin hepsini atarim esim topalayip atmisti iyiki de atmia her baktigimda cidden kotu oluyordum zor bir durum ama bu da gecicek insallah 1 evladimiz var Rabbim onlara uzun omurler versin yine olur kendini sakin korkutms her hamilelik ayni olucak diye birsey yok kesinlikle kendini kapatma hayirlisi degilmis demek ki demekten baska caremiz yok cok gecmis olsun

Ben 9 subatta 12 haftalik dusuk yasadim doktorum 3 ay musade verdi ama ben tekrar ikinci kez anne olmak istiyorum senin yerinde olsam canim o resimlerin hepsini atarim esim topalayip atmisti iyiki de atmia her baktigimda cidden kotu oluyordum zor bir durum ama bu da gecicek insallah 1 evladimiz var Rabbim onlara uzun omurler versin yine olur kendini sakin korkutms her hamilelik ayni olucak diye birsey yok kesinlikle kendini kapatma hayirlisi degilmis demek ki demekten baska caremiz yok cok gecmis olsun
çok gecmiş olsun cnım

çok gecmiş olsun cnım
cok gec miş olsun canım insallah atlatırız hayırlısıyla çok şükür 1 evladimiz var doktorum bana da e az 3adet dönemi gmrmen lazım dedı bence sende 3 ay beklekı rahım toparlasın hayırlısıyla tekrar guzel duyguları yasarız insallah sevgıler

Benimde usg res halen duruyor atmaya kiyamadim bebegimi unutmus ondan vazgecmis gibi yapmak istemedim ama dosyaya kaldırdım goremeyecegim bir yerde duruyor Allah kimsete
Teşekkür ederim canim bende usg resimlerini atmadim saklıyorum sanki atinca bebegimi unutmus ondan vazgecmis olacagim gibi hissediyorum ama gozumun gordugu yerede koymuyorum dosyaya kaldirdim Allah bundan sonra hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin

Ben de aynı durumdayım. Cumartesi kürtaj oldum daha ... Ama bunları yapmayın kendinize. Şükredin bir evladınız var. Benim ilk hamileliğimdi. Dün işine gücüme geri döndüm hemen toparladım kendimi. Allah beterinden saklasın engelli bir cocuğum da olabilirdi. İleriki aylarda da basıma birşey gelebilirdi. 7 haftalıklen kalbi durmuş 9. Haftanın sonunda öğrendim. Şükredin ve bir an önce toplayın kendinizi! Günlerinizi heba etmeye hakkınız yok! Allah bir dahaki sefere sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

allah sabır versin kızlar.. bişey sorcam hiç hissettinizmi yani 2 hafta içerde kalmış herangi bir değişiklik oldumu . böyle şeyler okudum buara içime korku düştü daha muaneye gitmedim yakın zamanda gitcem ama buarada nefes darlığı yaşıyorum çabuk yoruluyorum , gripte oldum tabi ilaç kimyasal hiçbişekilde kullanmıyorum üstüne dün kasıklarım sanıcıdı korktum ne bilim olumsuz düşünmekte istemiyorum allahım korusun :( sağlıkla kucagıma almayı nasip etsin , hepimizin..

allah sabır versin kızlar.. bişey sorcam hiç hissettinizmi yani 2 hafta içerde kalmış herangi bir değişiklik oldumu . böyle şeyler okudum buara içime korku düştü daha muaneye gitmedim yakın zamanda gitcem ama buarada nefes darlığı yaşıyorum çabuk yoruluyorum , gripte oldum tabi ilaç kimyasal hiçbişekilde kullanmıyorum üstüne dün kasıklarım sanıcıdı korktum ne bilim olumsuz düşünmekte istemiyorum allahım korusun :KK43: sağlıkla kucagıma almayı nasip etsin , hepimizin..
Ben birşey hissetmedim açıkçası. Biraz lekelenmem olunca korkup doktora gittim ama aklıma bile gelmedi. Meğer 2 hafta önce kaybetmişiz. Bir belirti vermiyormuş zaten endişelenme yok yere.

Sakın aklına kötü şeyler getirme. Kötü hikayeler okumamaya çalış. Allah korusun. Sağlıkla hayırlısıyla kucağına almak basip olsun inşallah. :)))

Ben birşey hissetmedim açıkçası. Biraz lekelenmem olunca korkup doktora gittim ama aklıma bile gelmedi. Meğer 2 hafta önce kaybetmişiz. Bir belirti vermiyormuş zaten endişelenme yok yere.

Sakın aklına kötü şeyler getirme. Kötü hikayeler okumamaya çalış. Allah korusun. Sağlıkla hayırlısıyla kucağına almak basip olsun inşallah. :)))
benim biara mantar oldum idrar enfeksiyonuda çıktı ilaç kullanamıyorum doktor sadece krem verdi , geçti gibi çok şükür ama çok gıcık bir kadın doktor vardı dalga geçer gibi bi ifadeyle düşer belki dikkat et dedi gözlerim fırladı tabi sonrada diyor illa senin için söylemiyorum uyuz etti beni o gün . bide böyle şeyler okuyunca panik atak oldum en ufak bişeyde yorulsam mesela acaba kalbimi durdu acaba düşücekmi eşimde sinirleniyor korkutup durma kendini diye. allaha şükür kanamam falan yok hiç ama o gıcık doktor yüzünden oldum hep böyle :( sağol canım çoook buarada inşallah

allah sabır versin kızlar.. bişey sorcam hiç hissettinizmi yani 2 hafta içerde kalmış herangi bir değişiklik oldumu . böyle şeyler okudum buara içime korku düştü daha muaneye gitmedim yakın zamanda gitcem ama buarada nefes darlığı yaşıyorum çabuk yoruluyorum , gripte oldum tabi ilaç kimyasal hiçbişekilde kullanmıyorum üstüne dün kasıklarım sanıcıdı korktum ne bilim olumsuz düşünmekte istemiyorum allahım korusun :KK43: sağlıkla kucagıma almayı nasip etsin , hepimizin..

Merhaba. Bugün ben de bebeklerin anne karnında ölmesinin anlaşılıp anlasilmayacagi hakkında birçok yazı okudum nette. Okuduklarıma gore, bebekler onuncu haftadan önce ölürse, haftalarda geçse hiçbir belirti vermiyormus. Ama onuncu haftadan sonra, özellikle ön birinci ve on ikinci haftalarda ölürse, bir iki haftaya anneyi zehirlemeye başlıyormuş. Bu belirtilerden anlasiliyormus bebeğin canlılığını yitirip anneyi zehirlemeye başladığı. Belirtilerden bazıları, ishal, kusma, alt katında ağrı, ellerde, yüzde, göz kapaklarında şişme vb. Ben en son 12. Haftada kanama üzerine doktora gitmiştim ve hayattaydi bebeğim. şuan aradan haftalar geçti. Ben de böyle beliruler yok şükür. Yemem icmemde yerinde. İnşallah herşey yolundadır.

Benim de 9 haftalikken kalbi durmuştu 2.çocuk.1 sene geçmedi su an 28 haftalik hamileyim iyi gidiyor hic sıkma canını

Merhaba. Bugün ben de bebeklerin anne karnında ölmesinin anlaşılıp anlasilmayacagi hakkında birçok yazı okudum nette. Okuduklarıma gore, bebekler onuncu haftadan önce ölürse, haftalarda geçse hiçbir belirti vermiyormus. Ama onuncu haftadan sonra, özellikle ön birinci ve on ikinci haftalarda ölürse, bir iki haftaya anneyi zehirlemeye başlıyormuş. Bu belirtilerden anlasiliyormus bebeğin canlılığını yitirip anneyi zehirlemeye başladığı. Belirtilerden bazıları, ishal, kusma, alt katında ağrı, ellerde, yüzde,.Göz kapa karında şişme vb. Ben en son 12. Haftada kanama üzerine doktora gitmiştim ve hayattaydi bebeğim. şuan aradan haftalar geçti. Ben de böyle beliruler yok şükür. Yemem icmemde yerinde. İnşallah herşey yolundadır.

inşallaah canım allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin meleklerimizi görelim ..

benim biara mantar oldum idrar enfeksiyonuda çıktı ilaç kullanamıyorum doktor sadece krem verdi , geçti gibi çok şükür ama çok gıcık bir kadın doktor vardı dalga geçer gibi bi ifadeyle düşer belki dikkat et dedi gözlerim fırladı tabi sonrada diyor illa senin için söylemiyorum uyuz etti beni o gün . bide böyle şeyler okuyunca panik atak oldum en ufak bişeyde yorulsam mesela acaba kalbimi durdu acaba düşücekmi eşimde sinirleniyor korkutup durma kendini diye. allaha şükür kanamam falan yok hiç ama o gıcık doktor yüzünden oldum hep böyle :KK43: sağol canım çoook buarada inşallah
Olmayan birşey icin üzme kendini ve lütfen hemen doktorunu değiştir. Kötü konusan, kötü hikayeler anlatan kimseyi de hayatında tutma, görüşme. Herkes delirmiş :)))
İnşallah birşey olmayacak bebeğine, sağlıkla kucağına alırsın umarım :)

Back
X