• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeğim kanepeden düştü, kolu kırıldı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Ufka Yolculuk

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Mart 2009
6.633
En iyi cevaplar
1
3.245
698
Ankara
Kendimi çok suçlu hissediyorum arkadaşlar. 13 aylık bi kızım var. Pazar günü kanepeden yanının üstüne düştü. Yani ben gördüğümde öyleydi. Bana sol kolunu tutamıyor gibi gelmişti ve o panikle devlet hastanesine götürdüm. Orda sadece sol kolun röntgeni çekildi ve bişey çıkmadı. Pazartesi günü herşey iyiydi. Gülüyor, oynuyordu.. Dün akşam gözümün önünden ayırmadığım halde yürürken düşecek gibi oldu çömeldi.Kalmak isterken yere yüzüstü kapaklandı. Ve o an anladım ki sol kolu değil sağ kolunda bişey var. Hemen özel hastaneye götürüp röntgeni çekildi. sağ kolunda tam açılmamış kırık var. Şuan alçıda kolu. doktor 4-5 hafta kalıcak dedi.:çok üzgünüm:
Arkadaşlar aranızda başına böyle bişey gelen varmı? 1 ay nasıl başedicem. Çok hareketli kızım. Alçılı koluyla bile yerden destek alıp kalkmak istiyor ama ben hemen tutuyorum.
Çabuk kaynaması için neler önerebilirsiniz? Süt ve yoğurt yiyip içiyor.

çok geçmiş olsun. bu konuda bi bilgim yok ama büyüklerin kırığı çabuk kaynasın diye paça çorbası tavsiye ediyolar. bebişine vermek doğru olurmu bilmem. kendini suçlama bence, görünmez kaza işte. biran önce iyileşir inşallah.bebişler çok hareketli oluyo kendine zarar verceğini düşünmüyo bazı şeyleri yaparken.

öncelikle geçmiş olsun canım... bnmde minik kuzenime Olmuştu aynı şey haşlanmış yumurtaın beyazını yedirin demişti doktor... umarım bir an önce iyileşirropuyorumnanaktan

teşekkürler kızlar... Daha ilk günümüz ve çok zor gerçekten. sürekli hareket halinde kızım. Kendi başına yürümek istiyor. Zapdetmek ne zormuş... Allah'ım bir an önce düzelir inşallah.:Saruboceq:

Öncelikle geçmiş olsun, arkadaşımın oğlu da 1 yaşındayken düşüp kolunu kırdı onun da 1 ay alçıda kaldı ve çok hareketli bir çocuktu. 1 ay da kaynadı iyileşti zor oldu tabi ama zaman çabuk geçiyor. Derdi veren Allah bir kolaylığını da veriyor.

Çocuk oldukları için büyüklerden daha çabuk kaynıyor kemikleri, tabi siz yoğurdunu sütünü eksik etmeyin yine de.

Çok geçmiş olsun kıyamam ya:gitme:
Onu yormak lazım ama nasılsempatiksalakcinni
Gün içinde sürekli açık havada gezidirin mesela hep dışarda olunca evde yaramazlık yapmak istemez tahmin ediyorum.Bebek arabasında gezidirin salıncakta sallayın parkta.Evdede uyur böylece evde başedeceğiniz zaman az kalır.
Olurmu ki?

İyi dilekleriniz çok teşekkür ederim arkadaşlar... Saruboceq haklısın. Dışarı çıkmadık bugün enerjisini atamadı. şimdi uyumakta zorlanıyor. Tek başına bakıyorum birde bebeğime. Kardeşimi çağırdım. okulu açılına kadar yanımda duracak... Babam elma iyi gelir dedi. Elma sıktım 2 tane içiyo bakalım. İnşallah çabuk kaynar.

çook geçmiş olsun canım ama bende kemik iliği çorbasını ii bilirim

Teşekkür ederim canım. Onuda denerim tabi. Yarın gider kasaptan isterim. Kızımın bir an önce düzelmesini öyle çok istiyorum ki.
Yürümek istiyor, kendi başına bişeyler yapmak istiyor ama sürekli yanında beni görmekte istemiyor. Buda iyice sinirlenmesine ve huysuzlaşmasına neden oluyor. 27 Eylüle kontrolümüz var. İnşallah düzeliyordur yavrumun kolu:Saruboceq:

çok geçmiş olsun öncelikle inş hemen iyleşir cnm kıyamam ya küçüçükler bide alcı allah yardımcınız olsun cnmm hiç yaşamadım duymadımda cnm bilmiyormm ne yapsankii

bende aynen senin gibiyim şu an,kendimi inanılmaz suçlu hissediyorum,benim bebeğim daha çok küçük kırkı yeni çıktı,ve benim bebeğimde bebek arabasından kayıp düştü,nasıl olduğunu hala anlamadık bir türlü.hemen acile gittik 2 doktorda baktı bişey yok ama 4 saat izleyin bir gariplik olursa hemen geri getirin dedi,çok küçük olduğu için röntgen ve tomogrofide çekilemiyor.bakalım bugün sabaha kadar bekleyecez ve sabah yine hemen doktora gidecez,inşallah herşey yolundadır allahım sen yardım et.

Canım sanada çok geçmiş olsun.İnşallah bişeyi çıkmaz bebeğinin. Allah önce senin, sonra da benim yardımcımız olsun.:Saruboceq:

canım çok geçmiş olsun elma suyu ve kemik suyu çok ii geliyor ve asla balık yedirme balık geç kaynamasına sebep oluyor benim değil ama arkadaşımın bebeğinin başına gelmişti umarım bir an önce iyileşirsiniz

canım çok geçmiş olsun elma suyu ve kemik suyu çok ii geliyor ve asla balık yedirme balık geç kaynamasına sebep oluyor benim değil ama arkadaşımın bebeğinin başına gelmişti umarım bir an önce iyileşirsiniz

çok teşekkür ederim uyarın ve tavsiyen için canım sağol. 1 hafta oldu kırılalı hiç balık yedirmemiştim.

Back