• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeğim kakasını yapamıyor !

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
gliserin die kabızlık fitili var anında yapıo doktor verdi bize cnm bide kuru kayısı hoşafı 6kaşık tatlı kaşıgı hergün

zeytınyağını bnde duymustum. bn hemen hemen hergun rezene papatya ıhlamur adacayı kayısı suyu ıcıyorum.bi de rezene ve anason verıyo bazıları 2 aylık bebeye verılırmı ki?

bence ilaç kullanma benim bu durumdaki en iyi çözümüm şırıngayla çok azıcık poposundan yağ salmak içeri gün içinde mutlaka yapıyor bunu uygulayınca

aynı sorun bendede var 4gündür doruk kaka yapmıo fitil atıorum kansuk yapıo fakat fitile alışıo sanrsamm...karnına çekio ayaklarını nurse bzdeçok uyku yapıo oğlm baygın bakıo vermiyrm artıkkaldramo nurseyi

son 4 gündür inleme halinde.hani ıkınırız ya yüz ifadesi öyle ıh ıh yapıyo kıpkırmızı oluyo.bezini açıp poposuna masaj yapıyom bacaklarını karnına götürüyom falan 15 dka altı açık oluyo sonra birden pırtlatıyo.ama herzaman değil.bezinden hiç kaka almamaya başladım.dra sordum dün sürekli inliyo dedim kakasını yapamıyo dedim o gaz sancısı koliği başlamıştır yavaş yavaş dedi.ama gaz sancısı dedğil kızlar ıkınıyo yavrum.bugün 21 günlük oldu.napıcam yardım edin

canım öncelikle çok geçmiş olsun benim oglumda dogumdan itibaren 3 ay boyunca kendi başına kakasınıyapamadı .sancısı geldiginde ayaklarını yukarı çeker işte ozamanda ayaklarını karnına dogru bastırıp çek bu yönten çok işe yarıyacak tır ben öle yapmıştım dr de gittim yaptıgımın mantıklı ve dogru oldugunu söledi .allah yardım etsin çok zor

ayyy çok zor.ben eylülde hala çekiyorum.Allahtan büyüdü de kayısıyla falan idare ediyoruz.şimdi üzüm ver desem inanılmaz gaz yapar nisacım.eylülden biliyorum.fitil var hayatı onlardan kullan ama doktora da sor.şuruplar işe yaramadı eylülde.osmolok var ya işte o.ama fitil daha rahat galiba.sen yine de doktora danış bence.çok çok geçmiş olsun canım

Back