son 4 gündür inleme halinde.hani ıkınırız ya yüz ifadesi öyle ıh ıh yapıyo kıpkırmızı oluyo.bezini açıp poposuna masaj yapıyom bacaklarını karnına götürüyom falan 15 dka altı açık oluyo sonra birden pırtlatıyo.ama herzaman değil.bezinden hiç kaka almamaya başladım.dra sordum dün sürekli inliyo dedim kakasını yapamıyo dedim o gaz sancısı koliği başlamıştır yavaş yavaş dedi.ama gaz sancısı dedğil kızlar ıkınıyo yavrum.bugün 21 günlük oldu.napıcam yardım edin
canım benimde 4 aylık bebegim var gaz sancısı için bebegine nurse herveys şurubunu kullan her beslenmeden sonra eger kakasını yapamıyosada fitil var onu al kansuk tu yanlış hatırrlamıyosam ortadan ikiye böl veya ateş öleçer veya termometreyi makatına hafif sokup ta yapabilirsin fitil zaten aynı işe yarıyo eger gaz sancısı isede iyi beslenmediği için kaka yapmıyodur emziriyosan yediklerine dikkat et kayası kompostosu tüket fazla deil ama
fitili kullanmak için erken değil dimi sonunda eczacıya sorup alacam böyle giderse
korkma ben 20 günlükken aldım zaten hep yardım ediyodum kaka yapması için dediğim şurubu kullan istersen internetten araştırmasınıda yap nurse herveys bende onunla rahatladım tüm ilaçları denedim fitili al nöbetçi eczaneden bebegini iyi beslediğinden eminmisin kakasını 3-4 kere yapması lazım altını ıslatıyomu bari
dediğim gibi termometreyi hafif makatına sokabilirsin ölede yapar su sakın verme daha küçük mama Verirsen o zaman kaynamış sogumuş su ver
mecbur kalmadıkça fitil kullanmayın arkadaşlar.ılık zeytinyağıyla karnına masaj ve bazen bir iki damla zeytinyağı içirmek iyi gelir gaz için de bitkisel çayları kullanabilirsiniz tabii bebekler için olanları.papatya,rezene vb
Benim oğlumdada aynı şeyi yaşadım sana tavsiyem sıksık emzirmen ve ilk 3 ay yediklerine dikkat etmen ilaç falada kullanma...sancısı tuttuğunda karnını karnına daya baya bir rahatlıyorlar.bu günlerde geçiçek şu 3 ayı bir atlatalım gerisi kolay...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?