Çocuk Hastalıkları Bebeğim Kakasini Yapamiyor çok Korkuyorum Kizlar

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

yusufcuxgxun annesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
31
1
Selam kızlar. bebeğim 2 aylık bağısak sinirsizliği var bilmem duydunuz mu? yeni doğduğunda tedavi gördü ve yapabiliyodu ama şuan yapamıyo çok korkuyorum bildiklerinizi paylaşırmısınız:bbo:

canım benim geçmiş olsun ama internetten araştırma yap istersen iyice mutlaka bir bilene ulaşırsın allah şifa versin keşke bi bilgim olsa

geçmiş olsun arkadaşım benim kızımda 3 aylıkken tam 13 gün kaka yapmamıştı götürmediğim doktor hastane kalmadı filmler çekildi ama bu onu hiç rahatsız etmiyodu yemesi içmesi neşesi herşeyi yerindeydi çok şükürki hiçbirşey çıkmadı kalın bağırsağı normalden biraz uzunmuş ve depoluyormuş kakasını sonra normale dönmüştü inşallah seninkide düzelir..

öncelikle geçmiş olsun canım benim bebeğimdede yaşadık aynı şeyi ilk altı ay boyunca devamlı lavmayla yaptırdık kafayı yiyoduk eşimle bebeğimin karın ağrısından memlekete gittiğimizde kayınvalidemlerin aile doktoruna götürdük duphalac isimli bi ilaç verdi bir aya kalmadan kendisi yapmaya başladı ,ilacı yaklaşık 2 veya 2.5 ay içmesi gerekiyodu içirdik allaha çok şükür düzeldi bazı bebeklerde görülebiliyo umarım senin güzel bebeğinde iyileşir

öncelikle geçmiş olsun canım benim bebeğimdede yaşadık aynı şeyi ilk altı ay boyunca devamlı lavmayla yaptırdık kafayı yiyoduk eşimle bebeğimin karın ağrısından memlekete gittiğimizde kayınvalidemlerin aile doktoruna götürdük duphalac isimli bi ilaç verdi bir aya kalmadan kendisi yapmaya başladı ,ilacı yaklaşık 2 veya 2.5 ay içmesi gerekiyodu içirdik allaha çok şükür düzeldi bazı bebeklerde görülebiliyo umarım senin güzel bebeğinde iyileşir

canım senin bebeğindede sinirsizik mi vardı?

öncelikle geç cevap verdiğim için özür dilerim aynı rahatsızlığı yaşadık bizde merak etme bu ilacı dr kontrolünde kullanırsan geçer eminim allah şifa versin iyileşince özeldem mesaj atabilirsin bekliyorum

X