Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bacaklarını kasıklarına dogru dızlerınden bukerek poposuna masaj yapmayı dene bızde cok ıse yarıyordu.
karnının doyduğuna emin misin??benim büyük oğlum doğduğunda biz de kabız diyedoktora götürmüştük doktor bu çocuk aç demişti
beni emiyodu doyuyor sanıyoduk,meğer yetmiyormuş....
kuru kayısı kaynatıp suyunu verebilirsiniz,kaç aylık bebeğiniz,mercimek çorbasıda iyi gelirmiş
Ben armut suyu denemiştim ve hemen sonuç almıştım..Bugün sağlık ocağında dut suyunun da aynı etkiyi yaptığını öğrendim..Bir dene istersen..Bebeğin kaç aylık bilmiyorum ama eğer anne sütü veriyorsan zaten pek kabız olacağını sanmıyorum..
canım sabundan biraz kes cok ince olsun onu popo deliğinden içeri it bak 2 dakikada hemen yapacak kakasını..ama ir seferlik olsun cnm bu sık sık yapma bir de 1 hafta yapmasza 8 . gün endişe t 3 gün bişe değil tatlım
Canım, henüz pek küçük bebişin..Benim oğlum bir keresinde 4 gün kaka yapamadı..Doktorunu aradığımda bana bir hafta olmadan gelmene gerek yok demişti..Çünkü anne sütü alan bebekler kabız olmazmış ve bir hafta yapmamaları normalmiş..Ben dutu önerirken bebeğin daha büyük diye düşünmüştüm..Vermesen daha iyi dut..Bence de 3 gün birşey değil..Endişe etmene hiç gerek yok..Umarım en kısa zamanda yapar..Yapınca haber ver olur mu?
Cok minikmis saga .. bir kacgun daha bekle olmazsa eczaneden fitil al bebek icin de gliserinli oluyor onlar... Benim oglumda olurdu oyle doktorumu 4 gun yapmazsa fitil yap demisti...fazla fitil yapmakta iyi degilmis bagirsak tembelligi yaparmis o yuzden Cok sikisinca yapmak lazim.. bide sabun demisler o Cok can yakiyo Ben ogluma bikere yapmistim kuzum Cok aglamisti
Canım, anne sütü alan bebek kabız olmaz..Ki belli ki seninki de değil..Sadece yapmak için bir uyaran bekliyor..Fitil zamanla bağırsak tembelliği yapar..Oysa senin bebiş henüz çok ufak..Bence bekle..Uyumadığı günler, kakasını yapacağı gün veya bir gün öncesidir..Bazen anne sütünü çok verimli kullanan bebeklerde böyle aralıklarla yapıyorlar kakasını.Sıkıntı yapma..İnan bana zamanla düzelecektir..