bende aynı sorunu yasıyorum bebeğim 3. ayına girecek 7 8 günde bir kakasını yapıyor.kendisinde sıkıntı yok ama ben rahatsız oluyorum.sadeece anne sütü veriyorum.kayısı elma kompostosu yemekten içimde ağaç çıkacak bana mısın demiyor.zeytinyağ kulak çuubuğu hiç bir işe yaramıyor.dün sabah dayanamadım fitil verdim taaaa gece yaptı azcık anlayacağınız onlarda işe yaramıyor.rezene cayı içiyorum günde iki bardak o bile etki vermedi.
valla kızlar 1 çay kaşığı zeytin yağı ii geldi az da olsa yapıyo kakasını zilli kızım
çok sağolun...
kızlar bu sorun başından geçmiş bir anne olarak tecrübelerimi paylaşmak istedim.. benim kızımda 3 aylıkken başladı bu sorun. 1 hafta 10 günde bir yapıyorsu. ama katı değildi ve bir huzursuzluğu da yoktu. yalnız kilo alımı azalmıştı. bu hali uzun sürdü doktorumuz kabız değil dedi kan idrar tahlili yaptı bişey çıkmadı. barsak ultrasonu çekildi onda da bişey çıkmadı. ama memeyi reddediyordu kısa süre ve az az emiyordu. aç kalıyormuş oysaki o yüzden yapmıyomuş. mama verdik kesinlikle almadı hem kaşık hem biberan hatta enjektörün iğnesini atıp onunla bile mama verdik ama yediremedik. neyse şimdi ek gıdaları yiyo 6. ayıondan beri 3 günde bir yapıyor
hanımlar kaka yapamayan bebeklere kimyonu çay gibi demleyip onu içirin. Eğer emziriyorsanız sizde günde 1 su bardağı için çok fayadası var. benim bebeğim asla kabızlık sorunu ve gaz problemi yaşamadı. bi deneyin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?