Bebeğim kahkaha atmıyor

damlazbb

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2025
38
5
1
25
Bebeğim 6,5 aylık sesli kahkahasını bir iki kez dıyduk. Ama artık asla kahkaha atmıyor. Gıdıklama şaklabanlık aklınıza gelebilecek şeyler denendi benzer durumu yaşayan annelerim var mı yadımcı olursanız sevinirim.

Daha erken gibi geldi. Benim oğlum normal gülüyordu o aylarda 8-9 ay gibi kahkaha atıyordu diye hatırlıyorum.

Bebegim 7 aylık bizimde bir kaç defa kahkaha attığını duymuslugumuz var sosyal gülümsemesi var ama oda kahkaha atmıyor

Bebeğim 6,5 aylık sesli kahkahasını bir iki kez dıyduk. Ama artık asla kahkaha atmıyor. Gıdıklama şaklabanlık aklınıza gelebilecek şeyler denendi benzer durumu yaşayan annelerim var mı yadımcı olursanız sevinirim.
Benim bebeğim de 7,5 aylık çok az kahkaha atmıştır ama sosyal gülümsemesi var göz teması var babıldaması var o yüzden kahkaha atmayı tercih etmediğini düşünüp problem etmiyorum

Gülümsemesi de azaldı bu durumdan dolayı endişeleniyorum
Gğlümsemeyi öğrendi çünkü şimdi başka şeye konsantre, bebeklerde öğrenme atak haftaları vardır. Nette doğum tarihini girin böyle bir uygulamaya kafanızda neyi neden yaptığını daha çok oturtucaksınız

Kahkaha atması şart değil gülüyorsa sosyal gülümseme varsa problem yok

Back
X