Bebeğim kaç haftalık?

Merhaba benim son adet tarihim de 29 ekim keseyi gördüm 6 haftalık olması gerekirken 4+5 çıktı kese 8 mm sizin kaç haftalık çıktı? Doktorunuz kese boyutuna haftalığa ne dedi

Canim anca görüyorum.Benimde telefon uygulamam ve kendi hesabıma göre 6+6 ..9 Aralık'ta karından keseyi gorduk 7 mm normal kese herkese göre farklılık gösteriyor dedi.15gun sonrasına kalp atışını duymak için randevu verdi Genel kan tahlili falan ben kaç haftalık olduğunu unuttum ilk gebeliğim heyecanından...Ama bence benim bebisimde geç döllenme daha küçük çünkü eğer 6+6olsaydi kalp atışında o an duyardık.

Merhaba benim son adet tarihim de 29 ekim keseyi gördüm 6 haftalık olması gerekirken 4+5 çıktı kese 8 mm sizin kaç haftalık çıktı? Doktorunuz kese boyutuna haftalığa ne dedi
Sormayı unuttum daha doğrusu kaç haftalık oldugunu.Bazen bizim hesaplarimiz uymuyor canim geç döllenme diye birşey var.Nete bakınca Benimde 6haftaliga göre kesen 7mm küçük Bakalım haftaya göreceğiz inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…