Bebeğim kaç haftalık?

Arkadaşlar merhaba 27 Ekim'de adet oldum 1kasimda bitti.Adet olmadım ve test yaptım pozitif 😍😍Bugün henüz doktora gittim keseyi gorduk ve kese 7mm dedi. Benim telefondaki programa göre bebisim 6haftalik.6haftalik kese kaç mm olur ?15gun sonrada kalp atışlarını dinlemek için çağırdı.İlk gebeliğim ya hem merak hem korku inşallah dış gebelik değildir .. Bulantım falanda hiç yok 😳
Merhaba benim son adet tarihim de 29 ekim keseyi gördüm 6 haftalık olması gerekirken 4+5 çıktı kese 8 mm sizin kaç haftalık çıktı? Doktorunuz kese boyutuna haftalığa ne dedi

Canim anca görüyorum.Benimde telefon uygulamam ve kendi hesabıma göre 6+6 ..9 Aralık'ta karından keseyi gorduk 7 mm normal kese herkese göre farklılık gösteriyor dedi.15gun sonrasına kalp atışını duymak için randevu verdi💖 Genel kan tahlili falan ben kaç haftalık olduğunu unuttum ilk gebeliğim heyecanından...Ama bence benim bebisimde geç döllenme daha küçük çünkü eğer 6+6olsaydi kalp atışında o an duyardık.

Merhaba benim son adet tarihim de 29 ekim keseyi gördüm 6 haftalık olması gerekirken 4+5 çıktı kese 8 mm sizin kaç haftalık çıktı? Doktorunuz kese boyutuna haftalığa ne dedi
Sormayı unuttum daha doğrusu kaç haftalık oldugunu.😭😂Bazen bizim hesaplarimiz uymuyor canim geç döllenme diye birşey var.Nete bakınca Benimde 6haftaliga göre kesen 7mm küçük 😲Bakalım haftaya göreceğiz inşallah .

X