- 28 Mart 2017
- 22
- 6
- 6
- 30
- Konu Sahibi Papatyasevengiller
Kızlar bugün hamile olduğumu ögrendim hcg tahlil sonucum 623,56 çıktı bebeğim kaç haftalık olabilir sizce ALLAH BEBIS İSTEYEN HERKESE NASIP ETSIN ❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm mrb benim degerlerimde sana yakin cikmisti ama benim catlama igensinden ve yumurtlama gununden cok kisa bi sure sonra bi iki uc gun icinde bu deger yukseldi dun muane oldum ikiz gebelik var ve 4 haftalik hamileyimKızlar bugün hamile olduğumu ögrendim hcg tahlil sonucum 623,56 çıktı bebeğim kaç haftalık olabilir sizce ALLAH BEBIS İSTEYEN HERKESE NASIP ETSIN ❤
Maşallah sizeee.Cnm mrb benim degerlerimde sana yakin cikmisti ama benim catlama igensinden ve yumurtlama gununden cok kisa bi sure sonra bi iki uc gun icinde bu deger yukseldi dun muane oldum ikiz gebelik var ve 4 haftalik hamileyim
Merhaba canım. Gebelik keseni ne zaman gordu doktorun. Yani kaç haftalikkenSon adet tarihine göre hesaplanıyor canım.hayirli olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah
Ben öğrendikten 3 gün sonra gördü canım yani adet gunumden 2 gün sonra.degerim adet günümden 1 gün önce baya yüksekti 3953tü.yaklasik 4+3te gördüMerhaba canım. Gebelik keseni ne zaman gordu doktorun. Yani kaç haftalikken
Anladim canim. Degerin haya yüksek çıkmış. Tek gebelik değilmi. Bende geçen hafta ogrendim gebeligimi bugün son adet tarihime göre beş haftalık olduk. Yarın kontrolumuz var reglime iki gün kala benim degerim 65.5 çıkmıştı ama doktorum sorun yok dedi korkuyorum ilk gebeligim dusukle sonuçlanmıştıBen öğrendikten 3 gün sonra gördü canım yani adet gunumden 2 gün sonra.degerim adet günümden 1 gün önce baya yüksekti 3953tü.yaklasik 4+3te gördü
Tek gebelik canım geçen hafta 6+4te bebeği gördük çok şükür kalp atışını da duyduk ama doktor ultrasona göre 1 hafta ilerde dedi yani sanırım erken döllenme olmuş.degerin 1500-2000 olduysa ki bence olmuştur inşallah , hayırlısıyla Allah izin verirse görürsün keseyiAnladim canim. Degerin haya yüksek çıkmış. Tek gebelik değilmi. Bende geçen hafta ogrendim gebeligimi bugün son adet tarihime göre beş haftalık olduk. Yarın kontrolumuz var reglime iki gün kala benim degerim 65.5 çıkmıştı ama doktorum sorun yok dedi korkuyorum ilk gebeligim dusukle sonuçlanmıştı
Ins allah canım güzel dileklerin için teşekkür ederimTek gebelik canım geçen hafta 6+4te bebeği gördük çok şükür kalp atışını da duyduk ama doktor ultrasona göre 1 hafta ilerde dedi yani sanırım erken döllenme olmuş.degerin 1500-2000 olduysa ki bence olmuştur inşallah , hayırlısıyla Allah izin verirse görürsün keseyi![]()
Artik benim kontrolüm 20 gün sonra kız ben napayim zor dayaniyorumIns allah canım güzel dileklerin için teşekkür ederim. Bu gece yine uyku yok bana. Sabah erkenden dayanicam hastanenin kapisina
![]()
Ay benimkide rayina otursun. Dayanirim yeterki aynı şeyleri yasamayim. Ben korkudan acele ediyorum. Ilaç falan verdi doktorum hemen düşük yasadigim için bir kez. Bakalım inşallah yarin rahatlarim. Rabbim senin bebisini de sana bagaslasinArtik benim kontrolüm 20 gün sonra kız ben napayim zor dayaniyorum![]()
Amin canım Allah her isteyene nasip etsin, sağlıkla bebeklerimize kavuştursun inşallahAy benimkide rayina otursun. Dayanirim yeterki aynı şeyleri yasamayim. Ben korkudan acele ediyorum. Ilaç falan verdi doktorum hemen düşük yasadigim için bir kez. Bakalım inşallah yarin rahatlarim. Rabbim senin bebisini de sana bagaslasin
AminnnAmin canım Allah her isteyene nasip etsin, sağlıkla bebeklerimize kavuştursun inşallah![]()
Yok canm vajinalda gorduk.sanirim adetten bi 8 gun sonra falan gordukMaşallah sizeee.keseleri normal karindan ultrasonlami görüldü. Birde adetten kaç gün sonra goruldu kese merak ettim
Allah bagaslasin insalahhYok canm vajinalda gorduk.sanirim adetten bi 8 gun sonra falan gorduk
Insallah sennde mutlu haberlerini bi an once alirizAllah bagaslasin insalahh
Allah razi olsun. Canım dün bizde keseyi Gördük çok şükür. Kaldı kalp atuslari allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Onları bize bagaslasin insallahInsallah sennde mutlu haberlerini bi an once aliriz
Aminnn insallahAllah razi olsun. Canım dün bizde keseyi Gördük çok şükür. Kaldı kalp atuslari allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Onları bize bagaslasin insallah