• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim kaç haftalık ? ( Klomen+Ovitrelle)

pembeduskunu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
40
23
3
32
kızlar yumurtalarım pko görünümlü bu yüzden gelişip çatlamıyordu klomen kullandım ve ovitrelle yapıldı. sonuç hamileyim . fakat bebeğimin kaç haftalık oldugu iğneye göremi yoksa son adet tarihine göremi belli olcak onu anlamadm . iğnemin 14. günü öğrendim hamile oldugumu b hcg 46.6 ydı. bugun ıgnemın 22.gunu degerm 770.7 ve yarın keseyı görürürz dedi. kese bıldıgım kadarıyla 5 haftalıkken görünüo. ben son adetıme gore 5. haftadayım iğneye göre 3. haftadayım. neye gore bakılcak yardım edın kafamda deli sorular :(

Canm ilk haftalarda adet tarihinle bebeğin buyukluğu genelde uyuşmaz. Bunlar o kadar onmli değil. Boşuna stres yapma onmli olan bebişin şuan senle. Dr.a gittiğinde bebeğin olçumune gore dr kaç jaftalık olduğunu soyler sana...

işte daha yarın görücez keseyi inşallah sorun olmaz :( ama insan merak ediyor açıkcası stres oldum. bide keseyi gördüğünde bebeğin ölçümleri belli olur mu ki ?

işte daha yarın görücez keseyi inşallah sorun olmaz :( ama insan merak ediyor açıkcası stres oldum. bide keseyi gördüğünde bebeğin ölçümleri belli olur mu ki ?
evet belli olur.. Şuan yaşiycağın stres bebeğini çok kotu etkiler, sakın bunu yapma .. Ustelik çok basit bir konu için..

kızlar yumurtalarım pko görünümlü bu yüzden gelişip çatlamıyordu klomen kullandım ve ovitrelle yapıldı. sonuç hamileyim . fakat bebeğimin kaç haftalık oldugu iğneye göremi yoksa son adet tarihine göremi belli olcak onu anlamadm . iğnemin 14. günü öğrendim hamile oldugumu b hcg 46.6 ydı. bugun ıgnemın 22.gunu degerm 770.7 ve yarın keseyı görürürz dedi. kese bıldıgım kadarıyla 5 haftalıkken görünüo. ben son adetıme gore 5. haftadayım iğneye göre 3. haftadayım. neye gore bakılcak yardım edın kafamda deli sorular :KK43:

CANIM BİŞEY SORMAK İSTİYORUM
KLOMEN KULLANDIKTAN NE KADAR SONRA ETKİSİNİ GÖRDÜN YADA BELİRTİLERİ ?

Back