• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeğim kabızmı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

fati_ma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2010
47
0
86
İstanbul
mrblar
10 günlük bebeğim kakasını yaparken kıpkırmızzzı oluyo kasılıyo ve çığlıkla ağlıyo kakası kabız gibi değil tane tane nasıl anlatılır bilmiyorum ilk çocuğum nasıl olması gerekiyo onuda bilmiyorum.sabah başlıyo yavrum ara ara sancıları geliyo uyurken bile ağlıyo sancısı geçince uykuya devam.saat 4-5 e kadar az az yapıyo ama sancılar devam ediyo 5ten sonra yapıyo rahat rahat uyuyo yavrum.ne yapmam gerek bilmiyorum:(böyle bişey yaşayan varmı

canım çok geçmiş olsun..Eğer tane tane ise zaten kabızdır :(( 10 günlük çok küçük yani zeytinyağı ile fitil yap diyeceğim ama çok küçük bilmiyorum olur mu doktora danış istersen ara gerekir ise de git..

ama fışkırtarak yapıyo:) hareketleri kabız gibi ama kakası aslında sulu ama minik tanecikleri var:(oofff ne zormuş.

mrblar
10 günlük bebeğim kakasını yaparken kıpkırmızzzı oluyo kasılıyo ve çığlıkla ağlıyo kakası kabız gibi değil tane tane nasıl anlatılır bilmiyorum ilk çocuğum nasıl olması gerekiyo onuda bilmiyorum.sabah başlıyo yavrum ara ara sancıları geliyo uyurken bile ağlıyo sancısı geçince uykuya devam.saat 4-5 e kadar az az yapıyo ama sancılar devam ediyo 5ten sonra yapıyo rahat rahat uyuyo yavrum.ne yapmam gerek bilmiyorum:(böyle bişey yaşayan varmı

canım benimki de öyleydi..anal fissür yani poposunda çatlak war..tedaviyle geçti..bi doktoruna sor bence..çekmesin yawrucak..

ama fışkırtarak yapıyo:) hareketleri kabız gibi ama kakası aslında sulu ama minik tanecikleri var:(oofff ne zormuş.

kakasını yaparken ıkınması ve kızarması normal canım ama eğer her kaka yapışta ağlıyorsa anal fissür olabilir arkadaşın da dediği gibi. bunu ancak doktor bilebilir. bağırsak florası olgunlaşmadığı ve hayata henüz hazır olmadığı için de zorlanıyordur. bu arada kakanın içinde minik tanecikler bulunması normal.

çok saolun arkadaşlar.en kısa zamanda doktora gideceğiz.galiba kucağada alıştı kucağımda çok seyrek ıkınıyo.şimdi omzumda mışıl mışıl uyuyo.daha kahvaltı bile yapamadım:(

Back