- Konu Sahibi franceparis
Bence fitilden once 1, 2 cay kadigi zeytin yagi icir hem dogal hem besler yine gecmezse fitili butun degil bolde yap cunku bebisin cok kucuk. Gecmis olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakın ben ne diyorum doktor gözetiminde versinler diyorum. Ama doktor alın eczaneden kendiniz yapın diyorsa yapmasınlar diyorum.Doktor verdi zaten ben ilk oglumdada kullandim ikincisindede acile gttik verdiler.
Ben ilk defa duyuyorum fitilden moraran cocuk onda baska bisi olmasin.
Daha hic bi doktorun fitile karsi ciktini duymadim daha 2 gn önce acilde doktor damla yazdi ordan btane fitil verdi koyduk rahatladi cocuk .
Bizimkide doktor canim
Bakın ben ne diyorum doktor gözetiminde versinler diyorum. Ama doktor alın eczaneden kendiniz yapın diyorsa yapmasınlar diyorum.
Valla benim dayım ve dayımın kızı çocuk doktoru.arkadaşım aile hekimi hadi kendi doktorumuzu geçtim onlarda fitilin alerjik reaksiyona çok müsait bir ilaç olduğunu ve ilk 4-5 kullanımda doktor kontrolünde olması gerektiğini söylüyor. Bahsettiğimiz Bebek henüz 43 günlük bilmem farkında mısınız. Ben her ilacı gidip doktorun yanında içirsin de demedim. Çevremde bu kadar bilgili insan bunu söylüyorsa bi bildikleri vardır. Sonucta sizin çocuklarınız bi genelleme oluşturmaz oluştursa bile istisna durumlar da can söz konusuysa önemlidirNiye.o gün hastanede doktor bze verdi yapin gidin dedi.
Kendim yaptm doktor cikmis gtmisti bile
Bence siz abartiyosunuz biraz her doktorun verdigi ilaci seyi doktorun yanina gidipde mi iciricez
Fitil surup vs ne farkeder.
Herkesin kendi fikri kendi fikrinizi sunabilirsiniz ama buda.benim fikrim
Sakinan göze cöp batarmis rabbime skür ben okdr ftilde koydum surupda verdm bi zarrindan cok cok faydasini grdum sizin o fitilden morarmis dedgnzde sasirtiici
Öyle olsa doktor verip kullanin demez zaten .
Herkesin fikrini sunma òzgürlügü var fikrimw katilmiyosaniz yorumda yapmaz kendi yorumunuzu yaparsiniz bukdr basit..
Valla benim dayım ve dayımın kızı çocuk doktoru.arkadaşım aile hekimi hadi kendi doktorumuzu geçtim onlarda fitilin alerjik reaksiyona çok müsait bir ilaç olduğunu ve ilk 4-5 kullanımda doktor kontrolünde olması gerektiğini söylüyor. Bahsettiğimiz Bebek henüz 43 günlük bilmem farkında mısınız. Ben her ilacı gidip doktorun yanında içirsin de demedim. Çevremde bu kadar bilgili insan bunu söylüyorsa bi bildikleri vardır. Sonucta sizin çocuklarınız bi genelleme oluşturmaz oluştursa bile istisna durumlar da can söz konusuysa önemlidir