• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim kabız acil yardım lütfen

ad-en

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2022
270
66
18
29
Kızlar merhaba bebeğim var 26 günlük ve kakasını çok zor yapıyor doktor damla verdi biogaia 5 damla kullanacak diye ama bize hiç faydası olmuyor kabızlıkla ilgili yapabilecek başka birsey var mı ayak hareketleri vs yapıyorum hep
Anne sütüyle besleniyor biberonla ya da emerek biberonla verdiğim de içine 2 damla zeytinyağı damlatsam birsey olur mu

Biogaia probiyotik bagirsak icin cok cok cok iyi bi yaşına kadar kullanın.
Ama kabızlığa etkisi yok….

Kaç gündür kabız bi haftaya kadar bekliyorlar gaita yapmasını…

günde bir defa yapıyor kakasını ama çok fazla ıkınıyor bu da beni çok üzüyor

Kızlar merhaba bebeğim var 26 günlük ve kakasını çok zor yapıyor doktor damla verdi biogaia 5 damla kullanacak diye ama bize hiç faydası olmuyor kabızlıkla ilgili yapabilecek başka birsey var mı ayak hareketleri vs yapıyorum hep
Anne sütüyle besleniyor biberonla ya da emerek biberonla verdiğim de içine 2 damla zeytinyağı damlatsam birsey olur mu
Ben her mama verdiğimde 1 çay kaşığı eczaneden aldığım yağdan ilave ediyordum ve hiç gaz sorunu yaşamadık doktor bize damla yerine bunu önerdi ve mama bırakana kadar ilave ettik.Süte geçtiğinde sütüne ilave ettik

Karın masajları var bebekler için internetten bakabilirsiniz.

Sütüne zeytinyağı katın bize doktorumuz öyle söylemişti sabahki mamasina damlatmamızı söylemişti iyi gelmişti

Ben zeytinyağını bir çay kasigida veriyordum. Yeterki o gün yapsın diye bir kere yapması yetiyordu . Kolik bebek ve kabızlık da eklenince çok zor. Karın masajı var internette saat yönünde ve ayaklarını karnına doğru itip masaj yapardım. Bisiklet gibi tek tek de ittirebilirsin ayaklarını . Bide iki ayağından tutup ellerinle sağ sol karnina iterdim yavaşça. Sürekli ayak hareketi yapın bağırsakları çalışsın . Ters çevirin dizimize koyun yüzü koyun poposunu sırtını sıvazlayarak masajlar yapın.kolunuza yatırın boynu avucunuzda olacak sekil sakinleşir bebekler .sırt üstü yat yat nereye kadar. Bir dk yüz üstü koyun yatağa zamanlada arttirin debelenirken bağırsaklar rahatlar. Hemde boyun kasları gelişir.

Back