Bebek Beslenmesi bebeğim iştahsız lütfen yardım:(((((((((((((

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

evinda76

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2009
100
1
96
43
İzmir
bebeğim 5 aylık.ek gıdaya geçtik yalnız ara ara sütümü de veriyorum..ama çok iştahsız.ne yapabilirim.önerilerinize çok ihtiyacım var((((((((

zaten sütünü kesmemelisin. bizimde 4.5 aylık 1 ay oldu ek gıdaya dr tavsşiyesiyle geçeli dr emzirmeden önce denet dedi. ama ben emzirişp veriyorum yoksa göğsümü hiç almıyo. belki sen emzirmeden önce denemelisin. birde zorlama sakın sonra soğurlar nasıl yapıyosun anlatırsan fikir verebikiriz

ben zaten emsin istiyorum ama ,ek gıda verdigimden beri emmek istemiyo .ayrıca verdigim mamalarıda cıkarıyo sanırım mıdesı bulanıyo.Bide emsin diye degişik pozisyon dene demisti arkadaşım onu yaptım emdi bir muddet şimdi yine istemiyo:çok üzgünüm:

benim oğlumda 5,aydan sonra ite kaka emdi sonrasında bıraktı formül mamalarıda yemedi bende 5.ayını bitirdi tarhana çorbası gibi hafif çorbalara geçtim onları daha bir severek yedi merak etme arkadasım düzelicek düzelmesede insan kendini üzdüğüyle kalıyo öyle böyle büyüyorlar ..yoğurt meyve falan başla eminim birini sevecektir

benimkide zor emiyo. aca a sütün azmı geliyo. birde ek fgıdaya geçişte böyle yaparlarmış. ne yapsak olmuyo. seçim onların. uyrken emzirmeyi dene birde cacıkmadan memeni verme almıyolar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…