Alerji yapacak yeni bir şey yedi mi/yediniz mi?Merhaba arkadaşlar benim bebeğim 10 aylık ve 1 haftadan beri ishal su gibi oluyor ve geçmiyor her bezi dolu doktora götürdüm kan testi yaptı kaka testi yaptı hiç bişey çıkmadı esflor probiyotik verdim bir işe yaramadı patates muz ğirinç lapası verdik yine bir işe yaramadı bugün özele götürdük ben dedimki rota olabilir mi dedim test yapıcaz dedi yarına anca çıkar sonuç annemde 4 çocuk büyütmüş birisi dedi sen hamile olmayasın sütün çocuğu insal yapıyor dedi siz ne düşünüyorsunuz hamile olduğumu düşünmüyorum açıkcası
Aaa hamile olunca emziren annenin süt ishal mi yaparmış yeni bir bilgi daha öğrendim.Merhaba arkadaşlar benim bebeğim 10 aylık ve 1 haftadan beri ishal su gibi oluyor ve geçmiyor her bezi dolu doktora götürdüm kan testi yaptı kaka testi yaptı hiç bişey çıkmadı esflor probiyotik verdim bir işe yaramadı patates muz ğirinç lapası verdik yine bir işe yaramadı bugün özele götürdük ben dedimki rota olabilir mi dedim test yapıcaz dedi yarına anca çıkar sonuç annemde 4 çocuk büyütmüş birisi dedi sen hamile olmayasın sütün çocuğu insal yapıyor dedi siz ne düşünüyorsunuz hamile olduğumu düşünmüyorum açıkcası
Zannetmiyorum rutin verdiğim yiyecekler ve yediğim şeylerAlerji yapacak yeni bir şey yedi mi/yediniz mi?
Merhaba arkadaşlar benim bebeğim 10 aylık ve 1 haftadan beri ishal su gibi oluyor ve geçmiyor her bezi dolu doktora götürdüm kan testi yaptı kaka testi yaptı hiç bişey çıkmadı esflor probiyotik verdim bir işe yaramadı patates muz ğirinç lapası verdik yine bir işe yaramadı bugün özele götürdük ben dedimki rota olabilir mi dedim test yapıcaz dedi yarına anca çıkar sonuç annemde 4 çocuk büyütmüş birisi dedi sen hamile olmayasın sütün çocuğu insal yapıyor dedi siz ne düşünüyorsunuz hamile olduğumu düşünmüyorum açıkcası
Bizım ne dusundugumuze gore mı hareket edeceksinizMerhaba arkadaşlar benim bebeğim 10 aylık ve 1 haftadan beri ishal su gibi oluyor ve geçmiyor her bezi dolu doktora götürdüm kan testi yaptı kaka testi yaptı hiç bişey çıkmadı esflor probiyotik verdim bir işe yaramadı patates muz ğirinç lapası verdik yine bir işe yaramadı bugün özele götürdük ben dedimki rota olabilir mi dedim test yapıcaz dedi yarına anca çıkar sonuç annemde 4 çocuk büyütmüş birisi dedi sen hamile olmayasın sütün çocuğu insal yapıyor dedi siz ne düşünüyorsunuz hamile olduğumu düşünmüyorum açıkcası
Oyle olsa gaitakültürü veya kanda cikardi amaBenim kızımda 6 aylıkken ishal oldu anlattiginiz gibi ben biogola prebiyotik verdim günde 5 damla dört beş günün içinde düzeldi ,ayrıca hamile olunca bebek öyle ishal olmaz belli ki bağırsak enfeksiyonu kapmış
Yarın gebelik testi yaptırıcam sütten kestim şimdilik tekrar olucak mı diyeOyle olsa gaitakültürü veya kanda cikardi ama
Konu sahibi baktırmış testlere sanki.
Rotada yarın belli olucakmıs gerçi
10 aylık bebek için 1 hafta uzun bir süre hastaneye götürüp serum isteyebilirsiniz vücutta su kaybı olmaması için bol sıvı verin emiyorsa bol bol emzirin çinko vermenizi onermedimi doktor?Merhaba arkadaşlar benim bebeğim 10 aylık ve 1 haftadan beri ishal su gibi oluyor ve geçmiyor her bezi dolu doktora götürdüm kan testi yaptı kaka testi yaptı hiç bişey çıkmadı esflor probiyotik verdim bir işe yaramadı patates muz ğirinç lapası verdik yine bir işe yaramadı bugün özele götürdük ben dedimki rota olabilir mi dedim test yapıcaz dedi yarına anca çıkar sonuç annemde 4 çocuk büyütmüş birisi dedi sen hamile olmayasın sütün çocuğu insal yapıyor dedi siz ne düşünüyorsunuz hamile olduğumu düşünmüyorum açıkcası