• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim ile ilgili

Konu eşle mi ilgili yani? Bebek diyerek diğer konuyu alta mı itmeye çalıştınız?
Konularınızın görünmemesini sağlayabilirsiniz, ayarlar kısmından. Böyle uğraşmanıza gerek yok. Eşinize yakalanacağınızı düşünüyorsanız, nickinizi-şifrenizi değiştirip konularınızın görünürlüğünü kapatın.
Bunu bende bilmiyordum faydalanıcam çok mersi

Konu eşle mi ilgili yani? Bebek diyerek diğer konuyu alta mı itmeye çalıştınız?
Konularınızın görünmemesini sağlayabilirsiniz, ayarlar kısmından. Böyle uğraşmanıza gerek yok. Eşinize yakalanacağınızı düşünüyorsanız, nickinizi-şifrenizi değiştirip konularınızın görünürlüğünü kapatın.
Nasıl kapatacağım ayarlardan

Aldatiliyorsaniz eger umarim bi an once gorup kanitlarsiniz bunu dusunmek bile cok can yakici ama ins degildir ins bi yanlis anlamadir

Nasıl kapatacağım ayarlardan
Konu sahibesi bdvye içeriği belli belirsiz bir konu açmayın, siz anlatmayınca üyeler bir şey anlamıyor ve konu geyiğe dönüyor.
Eşinizden çekiniyorsanız vereceğim linke tıklayın:https://www.kadinlarkulubu.com/forum/hesap_bilgileri/privacy
Kullanıcı İzinleri yazan kısımdaki Profil sayfanızdaki detayları görebilir, Profil sayfasındaki mesaj gönderilerini görebilir, Haber beslemelerinizi görebilsin, Kimlik bilgilerinizi görebilir seçeneklerini Takip Ettiğiniz Üyeler ya da Sadece Üyeler şeklinde düzenler ve Kaydet butonuna basarsanız siteyi üye olmadan ziyaretçi olarak okuyan hiç kimse konularınız dahil hiçbir şeye ulaşamaz.

Konuyu taşıdım hanımlar, içerik olmadığından bu haliyle konu dışı ve geyik sohbetinden başka bir şey yazılamaz maalesef :KK43:

Bugün değil cnm Cuma gündüz kalacak öğlen gidecek akşama kadar

Artık konunun ya fake ya da eşini aldatmayı düşünen bir erkek tarafından açıldığını düşüneceğim.ins tabiki eşiniz böyle bir hata yapmasın.ama konuda bir sıkıntı var eşim görebilir diyorsunuz ama herşeyi yazıyorsunuz nasıl yakalayabileceginize dair yöntemler diğer başlıkta yazıldı zaten başka bir başlık altında tekrar konu açmanızı gerektiren bir durum oldugunuda düşünmüyorum.

Back
X