- 14 Nisan 2020
- 4
- 1
- 1
- 27
- Konu Sahibi selvaozbayy
-
Reklam gii reklam belliiii. Ki boyle seyler saklanmak icin guzel. Ben bebelerin kiyafetleri kuculunce ihtiyac sahibi birine verilmesi taraftariyim ki bebelerimin herseylerini verdim. Bosa para bunlarE bu set çoktan var onun akıllı ettiği bişi değil ki
Aynen reklam kesinlikleReklam gii reklam belliiii. Ki boyle seyler saklanmak icin guzel. Ben bebelerin kiyafetleri kuculunce ihtiyac sahibi birine verilmesi taraftariyim ki bebelerimin herseylerini verdim. Bosa para bunlar
Ayy nerde yaptirmis hemen bebeklerime yaptirayimmyalniz isim cok kotu yazilmis. Ilk baktigimda yoğuz veya yoğvz gibi anlamsiz bi yazi gordum gibi geldi meger olmasi gereken yağız yazmaliydi
Tekrar merhaba, bazı arkadaşlar reklam demişler :) Nereden yaptırdığını dahi bilmiyordum bu mesajları okuyana kadar. Hediye olduğu için de sormamıştım. Neyse xxx diye bir Instagram hesabından sipariş vermiş arkadaşım. Belki işinize yarar kızlar. Sevgiyle ve sağlıkla kalın...
Neden bukadar sasirdiniz. Bircok anne bebegin poposu haric heryere adini yazdiriyorhali besik yastik kapi süsü heryerde var yani.gule gule kullanin
Bekar ve bebeği yok ama arkadaşı hediye göndermiş hem de xxx isimli yerden.Şu an reklam yapmadın yani
Bekar ve bebeği yok ama arkadaşı hediye göndermiş hem de xxx isimli yerden.
Bebek ürünleri reklamı yapılacaksa en azından profilin medeni hal kısmı evli, çocuk kısmı da var olarak işaretlense de reklam metniyle uyumlu bir profil oluşturulsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?