Bebeğim içn mükemmel bir hediye

selvaozbayy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2020
4
1
1
27
Merhaba arkadaşlar. Çok yakın bir arkadaşım bebeğim için çok güzel bir hediye getirdi. Bunu sizinle paylaşmak istedim çünkü çok ama çok güzel. Hastane çıkışı hediye etti ve üzerine bebeğimin ismi yazdırmış. Çok akıllıca değil mi sizce de? Bakar mısınız şunun güzelliğine, nasıl akıl edebilmiş inanamıyorum.

Son düzenleme:
Oyledir herhalde gormedigim icin yorum yapamayacagim. Uzerine bebeginizin adini yazdirmasi cok akilllica degil ama guzel. Dalga mi geciyorsunuz gercek misiniz iste orasi muamma..

Ayy nerde yaptirmis hemen bebeklerime yaptirayimm yalniz isim cok kotu yazilmis. Ilk baktigimda yoğuz veya yoğvz gibi anlamsiz bi yazi gordum gibi geldi meger olmasi gereken yağız yazmaliydi

E bu set çoktan var onun akıllı ettiği bişi değil ki
Reklam gii reklam belliiii. Ki boyle seyler saklanmak icin guzel. Ben bebelerin kiyafetleri kuculunce ihtiyac sahibi birine verilmesi taraftariyim ki bebelerimin herseylerini verdim. Bosa para bunlar

Neden bukadar sasirdiniz. Bircok anne bebegin poposu haric heryere adini yazdiriyor hali besik yastik kapi süsü heryerde var yani.gule gule kullanin

reklamın iyisi kötüsü olmaz.
bu arada fikir değişik-yaratıcı-vs vs değil ama düşünülmek güzel tabi.

Cem Yılmaz'ın Opet reklamındaki bir replik geldi aklıma "reklam kokan hareketler bunlar"
Gerçek ise de sizi düşünmesi hoş...

Tekrar merhaba, bazı arkadaşlar reklam demişler :) Nereden yaptırdığını dahi bilmiyordum bu mesajları okuyana kadar. Hediye olduğu için de sormamıştım. Neyse ... diye bir Instagram hesabından sipariş vermiş arkadaşım. Belki işinize yarar kızlar. Sevgiyle ve sağlıkla kalın...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayy nerde yaptirmis hemen bebeklerime yaptirayimm yalniz isim cok kotu yazilmis. Ilk baktigimda yoğuz veya yoğvz gibi anlamsiz bi yazi gordum gibi geldi meger olmasi gereken yağız yazmaliydi

Merhaba,

.. diye bir Instagram hesabından sipariş vermiş arkadaşım.

Şu an reklam yapmadın yani

Şu an reklam yapmadın yani
Bekar ve bebeği yok ama arkadaşı hediye göndermiş hem de xxx isimli yerden.
Bebek ürünleri reklamı yapılacaksa en azından profilin medeni hal kısmı evli, çocuk kısmı da var olarak işaretlense de reklam metniyle uyumlu bir profil oluşturulsa.

Reklamı bu şekilde yapmak çok acınası geliyor bana yahu.

Teşekkürler arkadaşım güzel bir ürünü paylaşmışsın ve kaynağını paylaşmışsın.

Homamia pişmanlıktır !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…