- 14 Eylül 2013
- 1.344
- 532
- 133
- Konu Sahibi yalanckarnca
-
Aman ne akilci ne bilimsel ne muthis tavsiye!!!
Tabi canim cocugun duygu dunyasi, hisleri onemli mi ki zaten, koy aglasin ne de olsa konusup derdini anlatamiyor, anne sana ihtiyacim var, saril bana diyemiyor! Size bagimli minik, masum bir cana reva gordugunuz muamele buysa diyecek birsey yok... Daha dogrusu diyecek cok sey var da...
Konu sahibi arkadasim senin soruna gelirsem, bazi uzmanlara gore uyku arkadasi/baglanti nesnesi gereksiz ve riskli olarak dusunuluyor. Bazilari da bebegi rahatlatabilecegini soyluyor ama bana kalirsa (william sears da boyle soyluyor zaten) bebegi en rahatlatan uyku arkadasi meme:))) emerek uykuya dalmak bebeklerin daha derin ve huzurlu uyumalarini sagliyormus.
Bende ihtiyaç duymadım. Akşam yemeğinden sonra hergün mümkün olduğunca aynı saatte uyutmaya çalıştım. Şimdi akşam yemeğinden sonra direk uyku moduna giriyor. Sıkıntı olursa banyo yaptırıyorum. Üstüne birde güzel bir masaj bebe yağıyla gevşiyor hemen. Bi bebeğine tutuldu bir ara ama bıraktı sonra bende üstelemedim. Yani zorunlu değil tabi uyku arkadaşı. Ama uyumasına yardımcı mı tabiki evet. Kimisi anne kokusu geçmiş bir yazma veriyor mesela:) onu alınca yüzüne koyunca bebek uyuyor hemen:)
4 aylıkken uyku arkadası aldım
agzında emzık kulagıyle oynaya oynaya uyuyor
uyudugu yerde elıyle oynamaya devam edıyor sarılıyor cok sevıyor :)
uyku arkadasını gordugu an moda gırıyor :)
Eki Görüntüle 1853404
Dikdörtgen bir şey almıştım uyku arkadaşı diye satilan ama hep elini yüzünü kapadı onunla. İçim rahat etmediği için kaldırdım. Sıradan bir oyuncak kullanıyorum önemli olan seçtiğiniz nesnenin hiç yataktan çıkmaması ve yumuşak olması
bizim bi Safinazimiz var onu yaptık sıradan bir bebek. .
Chicconun uyku arkadaşını alma gafletinde bulunmuştum.kızım uyurken her çarptığında ses çıkarıp uyuyan kuzuyu uyandırıyordu.evin ücra bir köşesine fırlattım.En iyisi banyo yaptırmak.Kızıma kuzeni minik peluş panda hediye etmişti onu çok sevdi ona sarılarak uyur.Uyku sorununa en güzel çözüm her akşam aynı saatte banyo yaptırmak bence.Arkadaşlar kacinci ayda uyku arkadaşıyla tanistirlmali bebekler ? Gerek var mi kullanan arkadaşlar varsa yorum yazabilir.mi ?
Sizin kisiliginize saldirmadim, onerinizin uygunsuz olduguyla ilgili gorus belirttim ama masallah siz bana saydirmissiniz "kavgaci, saldirgan, buldumcuk" sonra da bana saygili olun mu diyorsunuz? Iste buna gulerimAman ne kavgacı, ne ortam olsada birine saldırsam üye profili. Ne olur çocuk biraz ağlasa dedim çek kapıyı çık git ne hali varsa görsün mü dedim. Ne bu buldumcuk halleriniz o kadar lafımın arasından bir üyeyle nasıl kavga ederim diye tek tek kelime mi aradınız.yapıcı olun saygılı konuşun kırıcı olursanız bende olurum. Diyecek çok seyiniz varmış buyrun hodri meydan!
Cok sevindimSizinle uyku eğitim i icin konu acmistim ordada konuşmuştuk size cok hak verdim ve aglatmadan yanina yatarak uyutmaa basladm yine uzun surdu ama sanki hersey suan daha yolunda.
Evet bırakın ağlasın bağırsın deddim kendini yıtsın mı dedim. O kadar anlattığım seyden bunu çıkartıp, aman ne harika ne bilimsel bir yaklaşım diye alay ederseniz kavgacıda olursunuz, saygısızda. Söyleyecek çok şeyim var ama neyse gibilerinden bir de gözdağı vermissiniz. Bakın işte Sizin yaptığınızı yaparsam bir sürü şeye takılırım. Ama sizin mantığınız ben kelimeleri cımbızla seçeyim ,konunun bütününe inmeyim, karsımdaki üyenin tüm yazdığı doğru tavsiyeleri kelime oyunu yaparak eziyim, höt höt yapıyım derdiniz ne sizin. Böyle yaparsanız kavgacıda olursunuz saygısızda buldumcukta.ayrıca neden benim yorumumu alıntıyarak yazıyorsunuz alay ederek. Konuya yorum yazın yoruma değil. Ben size hakaret etmedim alay etmedim. Dediğim şeyler sizin yaptığınızınız yanında hafif bile kalır. Her kuşun eti yenmez ayrıca.Sizin kisiliginize saldirmadim, onerinizin uygunsuz olduguyla ilgili gorus belirttim ama masallah siz bana saydirmissiniz "kavgaci, saldirgan, buldumcuk" sonra da bana saygili olun mu diyorsunuz? Iste buna gulerim
Yazdiklarima bi bakin bakalim size hakaret iceren, saygisiz bir kelime kullanmis miyim?
Kavgaci, saldirgan ya da buldumcuk olan kimmis anlamissinizdir sanirim
Ne olur cocuk biraz aglasa demediniz ayrica aynen soyle dediniz
" birakin aglasin, bagirsin"
Once neyi savundugunuzdan emin olun da sonra buyrun bana birseyler anlatin, hodri meydan
Komiksiniz hakkaten
Valla tavsiyenizin ana temasi "birak aglasin" ve diger "o kadar anlattiginiz sey" de bunu destekleyen cumleler. Konunun butunune de insem, yariya da bolsem, ikiyle de carpsam ayni kapiya cikiyor yazdiklariniz. Yani ben kelime oyunu yapmiyorum, sizin tavsiyenizi aynen alintilayarak dogru bulmadigimi anlatiyorum. Soz konusu masum bebekler olunca maalesefe "birakin aglasin, bagirsin" tarzi bir yoruma sessiz kalamiyorum.Evet bırakın ağlasın bağırsın deddim kendini yıtsın mı dedim. O kadar anlattığım seyden bunu çıkartıp, aman ne harika ne bilimsel bir yaklaşım diye alay ederseniz kavgacıda olursunuz, saygısızda. Söyleyecek çok şeyim var ama neyse gibilerinden bir de gözdağı vermissiniz. Bakın işte Sizin yaptığınızı yaparsam bir sürü şeye takılırım. Ama sizin mantığınız ben kelimeleri cımbızla seçeyim ,konunun bütününe inmeyim, karsımdaki üyenin tüm yazdığı doğru tavsiyeleri kelime oyunu yaparak eziyim, höt höt yapıyım derdiniz ne sizin. Böyle yaparsanız kavgacıda olursunuz saygısızda buldumcukta.ayrıca neden benim yorumumu alıntıyarak yazıyorsunuz alay ederek. Konuya yorum yazın yoruma değil. Ben size hakaret etmedim alay etmedim. Dediğim şeyler sizin yaptığınızınız yanında hafif bile kalır. Her kuşun eti yenmez ayrıca.
Arkadaşlar kacinci ayda uyku arkadaşıyla tanistirlmali bebekler ? Gerek var mi kullanan arkadaşlar varsa yorum yazabilir.mi ?
Hala aynı anlatamıyorum size boşveriyorum ama..Hanımefendi ben anladım derdinizi başka konularada bakın ordanda faydalanırsınız iyice didikleyin mutlaka çıkarırsınız bir kaç kelime höt höt yapmak için ha gayret. Ha bu arada tabiki istediğiniz konuya yorum yaparsınız bunun aksini hiç iddaa etmedim bakın yine laf oyunu yapmıssınız:)) ama benim kelimelerime takılıp alaycı bir uslup kullanırsanız cevabınıda alırsınız dedim. Her kuşun eti böyle birşey işte. Ayrıca birsey yazmayacağınız için çok sevindim zira ilk defa hakveriyorum size. TeşekkürlerValla tavsiyenizin ana temasi "birak aglasin" ve diger "o kadar anlattiginiz sey" de bunu destekleyen cumleler. Konunun butunune de insem, yariya da bolsem, ikiyle de carpsam ayni kapiya cikiyor yazdiklariniz. Yani ben kelime oyunu yapmiyorum, sizin tavsiyenizi aynen alintilayarak dogru bulmadigimi anlatiyorum. Soz konusu masum bebekler olunca maalesefe "birakin aglasin, bagirsin" tarzi bir yoruma sessiz kalamiyorum.
Ayrica ister konuya cevap yazarim, ister sizi alintilar size cevap yazarim, ister hicbir sey yazmam sadece okurum, forumu nasil kullanacagimi size soracak degilim. Mesela bundan sonrasinda sizinle polemige girmek istemedigim icin size yazmayacagim gibi
Bu arada her kusun eti yenmez derken
Cok sevindim
Inan ki bebek huzurlu oldukca daha da rahat edeceksin, ileriye yatirim bunlar unutma
Bi de bebekle inatlasmayip akisina biraktikca, aglatmadan huzur verdikce o da onu huy olarak aliyor gercekten. Aglatirsan aglamayi, huzur verirsen huzurlu olmayi ogreniyor
Umarim cok daha guzel ve kolay olur bundan sonrasi
uffff ne güzel uyku arkadaşı ve rutinler ama benim kızım gibi olan bazı bebekler ne uyku arkadaşı ne banyo rutini dinlemiyolar varsa yoksa ağlama yaramazlık. Nasıl uyku düzenini oturtacağımı şaşırdım. 1 yaşında ve hala gece 2-3 e kadar ayakta
İnşallah canım, ya kızım allerji olmuştu doktor ilaç verdi. Yatmadan önce verin ki uyku yapar güzel güzel uyur dedi. Bizimkine ters tepti aksine daha bi hareketlendi çocukCogu annenin ortak problemi uyku valla. Ins düzelir canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?