bebeğim için sigarayı bırakıyoruuum

zeynepp33

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2016
7
4
1
44
merhaba 4 aylık hamileyim ne yaptıysam sigarayı bırakamadm bebeğim ve kendim için cok üzülüyorum. bugün allen carr adında bir sigara bıraktırma merkezine kayıt oldum. 6 saatlik bir seminerle bırakacaklarını iddia ettiler. terapistlerin hepsi dah önce sigara içen ve bırakan kişiler yani halimden anlarlar diye düşünüyorum. irade ile ilgisi hiç yokmus acıkcası bu beni cok mutlu etti. çunku sigaraya karsı iradem sıfır. korkutarak deil keyifle bıraktırmaları da diğer bir artısı. Allahım inşallah bu sefer olacak. Allen carr hadi dediklerini gerçekleştir dile benden ne dilersen!!

Nasil bisy uygulayacklarmis

sigaranın zararlarından değil de neden içtiğimize odaklanıp aslında içmemiz için ortada hiçbir neden olmadığından bahsedecekler sanırım. gercekten sigaradan önceki hayatımız daha güzeldi. hem cebe zarar hem sağlığa. aslında vücut nikotini 3 hafta içinde vücuttan tamamen atıyormus. sıkıntı psikolojide eğer gerçekten sigara içmenin bize hiçbir faydasının olmadığnı anlarsak bırakırız die düşünüyorum. web siteleri de buymuş http://www.allencarrturkiye.com/ belki başka ihtiyacı olanlara yardımı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…