bebeğim için ev tarhanası arıyorum

rafadantayfa

Sen Benim En Kıymetlimsin
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
11.100
93
213
İstanbul
Yiyecek satışı yasak değilse bebeğim için tuzu az acısız gerçek ev tarhanası arıyorum
Tarhanalar çeşitli oluyor yöreye göre beyazı oluyor bütün halde yuvarlak oluyor benim aradığım kırmızı toz halindeki tarhana

bende var cnm acisiz taze yeni kurutuldu kendi bebegime de veeriyorum.sana ne kadar lazim.bende bebek eristesi neler var gorsen

bebeğim küçük şuan erişte vermiyorum ama tarhana acil lazım.
İçinde neler var tarhananın kendinizmi yaptınız hangi yörenin tarhanası nerede kurutuldu
bana bir kg lazım şimdilik kilosunu ne kadara satıyorsunuz beğenirsem bittikçe almak isterim.

Son düzenleme:
içinde domates yesim bober kirmizi biber sogan nane maydonoz un var.hepsi yayladaann sera degil.antalya yaylasi cnm yore

yogurdu eklemeyi unuttum.yogurt mandradan geliyo bu arada market isi hiçbir sey yok içinde

Fikir olsun diye soyluyorum, usak tarhanasi tarhanaci baba diye geciyor, biz orada istiyoruz cok cesit var canim, orayada bakabilirsin.

Un tarhanası oluyor sizin dediğiniz genelde küçük çocuklar için bire bir vitamin deposu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…